Ezt egy rögzítőn hagyott hangüzenet bizonyítja, amit senki nem hallgatott meg. Németh Zsolt fideszes államtitkár közel 20 év után is tisztán emlékszik a nyilván általa se hallott hangüzenetre. Szerinte sok-sok éve volt egy Mesterházy Attila nevű, a politikai életben teljesen ismeretlen fiatalember, aki üzenetrögzítőn jelentkezett veszprémi alapszervezetükbe. Ez a fiatalember Németh szerint megegyezik az MSZP jelenlegi elnökével, aki azért állt végül szoci politikusnak, mert Fideszék nem hallgatták le az üzenetet, és nem hívták őt vissza, hogy felvegyék a Fideszbe :) Kérdés: Ha nem hallgatták meg a rögzítőre mondott üzenetet, akkor honnan tudják, hogy ki volt az, és mit üzent? Árpikám! Eddig se a brilliáns elmétekért és a penge logikátokért szerettünk titeket, de találj már ki valami hihetőbb sztorit Mesterházy-ügyben, mert ez így nagyon gyenge :)

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariabloghu
@entero: A fiatalember azért volt nyugodt, mert megfelelő neveltetést kapott gyerekkorában. Ugye nem gondolod, hogy az a magatartás lenne az etalon, amit a lepukkant hátterű B-közép csürhe produkál az utcán?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Még mit hoznak fel ellene? A Fidesz megalakulásakor egészen más nézeteket vallott, ami sok fiatalnak tetszhetett. Csak éppen időközben elfelejtették, miért alakultak. Ma már biztosan nem jelentkezne ebbe a díszes társaságba, melyet sok akkori fideszes is messze elkerül.
entero
Jobb lenne, ha valami más nyelte volna már el...:-))
mariabloghu
@entero: Nem képzelhetünk el annál nagyobb szörnyűséget, mint azt, hogy valakit elnyel a Fidesz!
bra048
@entero: Esetleg az idős békemenetes bácsi sósavjára tetszik gondolni ???
entero
@bra048: Arra semmiképp, hiszen az a bácsi csak egy fizetett provokátor volt. Többek között ez magyarázza azt, hogy a kiabáló fiatalember miért is viselkedett oly nyugodtan.
mariabloghu
@entero: A fiatalember azért volt nyugodt, mert megfelelő neveltetést kapott gyerekkorában. Ugye nem gondolod, hogy az a magatartás lenne az etalon, amit a lepukkant hátterű B-közép csürhe produkál az utcán?
entero
@mariabloghu: Neked ez a szörnyűség? Akkor nem volt még begyulladva aranyered...:-))
Pilóta
@entero: 12:24
Na, miért is?
Bár korábban ez a kölök a buzermányokért küzdött, mégpedig, teljes emberszerű mivoltában!:-)))
entero
@mariabloghu: Na igen, otthon úgy nevelték, ha valami nem tetszik majd neki, akkor kiabáljon. Ez is egyfajta szemlélet mondjuk...
bra048
@entero: Arra nem gondol, hogy a fiatalember emberi nagyságáról adott bizonyságot ?
Egy gyengébb idegzetű ember olyat mondott volna, hogy... Miért kellett volna a fiatalembernek tudnia róla, hogy ez csak egy provokáció volt ? Ön talán nincs tisztában
a szervezés alapvető tulajdonságaival, különösen azzal, hogy ezt senkinek nem szokták a
tudomására hozni...
mariabloghu
@entero: Úgy nevelték, hogy álljon ki maga mellett és mások mellett is, ne engedje, hogy a vágóhídra hajtsák, mint a birkát, és mindezt józanul és megfontoltan tegye.
entero
@bra048: Emberi nagyságáról? Mondjuk nem volt mélynövésű, az tény...Ellenben egyetlen mondatot skandált végig, amit a szájába rágtak, valószínűleg azt sem tudta, mi ellen tüntet. Hogy honnan tudhatta volna, hogy az öreg csak provokátor? Az nem lehet, hogy az apja volt?:-))
entero
@mariabloghu: Mellettem felesleges volt kiállnia. Nincs semmi ebben az alaptörvény módosításban, ami a jogállamot sértené. Nem igazán értem például a hajléktalan problémát. A szállók jó, ha félig vannak megtelve, ott melegben lehetnének, megfürödhetnének, de nem, ők az utcán akarnak lenni. Persze tudom, ott bent alkalmazkodni kell, meg piálni sem lehet. A másik: Nem vagyok vallásos, de nem tudnám elképzelni a család szót házasság nélkül. "Szörnyű" dolog ez a liberális buzernyák kérdés is, mennyire sajnálom őket, ha nem házasodhatnak össze...:-)) A legszörnyűbb az volna ha még gyerekük is lenne. Milyen szép családi minta! Szóval semmi nincs itt, ami bármiben is sértené a jogokat, csak a külföldnek meg a balosoknak jól esik ha belénk rúghat.
mariabloghu
@entero: Nézz utána annak a kifejezésnek, hogy "argumentum ad personam".

Szánalmas vagdalkozás, amit csinálsz, jellemtelen emberre vall az, ha érvek híján a személyének a hiteltelenítésével próbálsz nálad különb embert lejáratni.
mariabloghu
@entero: "Nincs semmi ebben az alaptörvény módosításban, ami a jogállamot sértené."

Ez ostobaság. Te is tudod, hogy ez nem igaz. Nem fogom neked felsorolni a jogállamiságot, az alapvető emberi jogokat és az uniós kötelezettségeket sértő sorokat, hiszen neked nem az a célod, hogy tájékozódj, hanem az, hogy másokat félretájékoztass.
mariabloghu
@entero: "nem tudnám elképzelni a család szót házasság nélkül"

Az a te privát magánügyed, hogy mit tudsz és mit nem tudsz elképzelni magadnak. Az ország nem rólad szól, sőt, nem is a Fideszről, hanem 10 millió állampolgárról.
entero
@mariabloghu: Majd meglátjuk 2014 - ben, hogy hány ember osztja a meglátásodat. Azért érdekes volna az, ha 5 gyerek mellett élettársi kapcsolatban élnék, a többiről már nem is szólva. Nem leszek liberális soha, de azért nincs harag?
kengyefuto
@entero: Miért? Talán veszélyes?Vagy mondjuk jobban tetszik a magyar és a világ többi hölgyének? Vagy mert van egy az országot megsegítő elképzelése?Vagy mert őrá hallgat a világ értelmesebbik fele? Vagy...?Orban az igéretek földjévé változtatta az országot.De csak az igeretekévé.És nem amerikai értelemben. Ami megvalósult,megvalósított az nem volt közöttük! Pedig lehetett volna,ha a parlamenti 2/3.-át nem csak az ország alig 20%-ára értelmezi.
kengyefuto
@mariabloghu:Ezt hívják egoista demagógiának."Amig nekem jót tesz az úr,addig istenként kezelem.Mihelyt ellenemre van,utánam a vízözön!"
mariabloghu
@entero: Nincs harag, az online fórum nem az a hely, ahol értelme lenne haragudni egymásra.

Én azt gondolom, senkinek nincs joga korlátozni másokat abban, hogy olyan minták szerint éljenek, amit helyesnek tartanak, egészen addig, amíg azzal nem veszélyeztetik mások testi épségét, lelki egészségét vagy a vagyonát.
kengyefuto
@entero: Az aranyér gyulladás ,egy külső fertőzés lobosodott változata. Ez visszavezethető mondjuk egy mosatlan szájban lévő nyelv baktérium közvetítő szerepére. Sokan szenvednek manapság ettöl a "civilizációs" betegségtől.Leggyakoribb előfordulási helye a politika világában,annak is inkább a jobboldali platformján található.De gyakori még a gazdasági és pénzvilág szereplői között is.
kengyefuto
@mariabloghu: Ez bizony így van!! Ha az igazság fáj,az azért van,mert rossz úton jár a lelked! /egy öreg indián mondta /
entero
@mariabloghu: Ezzel talán még egyet is tudnék érteni.
vukkocska
Na, jön most a Mesterházy. Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy. Lánc lánc eszerlánc. Mindig elárulják, hogy kitől vannak annyira berezelve. Miután az éves értékelésekből Mesterházyt tartották a legjobbnak, beindult a gépezet. Mindig onnan lehet tudni, hogy ki a feketeseggű náluk, és ki kelt bennük félelmet, elkezdik lejáratni. Óvodás trükk.
Pilóta
@mariabloghu: 13:26
Amíg mások jogát, vagy jogos érdekeit nem sértik!:-)
kengyefuto
@entero: Köszönettel,egy komcsi nyugger!Méltóságos újgazdag uram!!
kengyefuto
@mariabloghu: Mesterházy a torkukon is akadt volna!
kerék
@entero: 12:24
Nagyot csalódtam Benned...
Szóval, ha orbán sósavval fenyegetőzne, meg "kurvaanyádozna" ő is baloldali provokátor lenne? Nem. Az öreg is fideszes volt, kimondta amit gondolt a vén hülye, ennyit róla, ez minősíti a fideszt is. Vagy úgy vagy vele, hogy ha valaki neveletlenül, pofátlanul viselkedik, az csak ellenzéki lehet???

Tudod, Külföldön a jobb és baloldal 1 dologban ért egyet: mindkettő szerint orbán hibát követett el az új módosítással.
Biztos mindenki hülye, csak orbán tudja mit csinál...ennyire nem lehetsz vak, már bocsánat.

Ott van például a szólásszabadság korlátozása, ezután, ha valaki "csúnyát" mond majd a fideszről, az börtönbe megy? Ez bizony nagyon demokratikus.

Azt is megfigyeltem Veled kapcsolatban, hogy néhány hónapja még azt írtad: 2014-re megújul az ország, minden jobb lesz.

Mostanában azt írod, hogy majd 2018-ban/ 10 év múlva/ 20 év múlva milyen jó lesz, mert addigra "beérik" a fidesz terve.
Úgy néz ki, mintha a fidesz csak úgy hozna egy törvényt, és majd meglátjuk mi lesz belőle 10 év múlva. DE így nem lehet országot vezetni, pl. a kőműves sem húz fel egy falat csak úgy, hátha lesz belőle valami, ha nem akkor meg majd ledönti.
entero
@kerék: 2014 - -ben majd kiderül, kinek volt igaza. Ha fölényesen nyer a Fidesz, akkor nekem, ha veszít, akkor nektek.
entero
@kengyefuto: Inkább töröltettem, mert túllőttem a célon. Legközelebb én is cizelláltabban sértegetlek majd, ha a helyzet úgy adja.
Pilóta
@entero: 15:15
Látom, öléggé önkritikus-típus vagy:-)))
massa
Még szerencse hogy nem került a bűnőzők köréban
entero
@Pilóta: Nem illik hozzám a durvaság:-))
kerék
@entero: Nem beszéltem 2014-ről, engem az zavar, hogy bárki bárhogyan a fidesszel szembemegy, akkor egyből rásütik a "baloldali provokátor" jelzőt. Ez paranoia, a semleges tüntetőkre is egyből "bajnai-mszp" stb. jelzőket sütöttek( sütöttetek).

Gondolom rám is egyből ezt mondanák, hiába, hogy az mszpnél csak a fideszt utálom jobban.

Ezt más körökben úgy hívják, hogy birka, aki a juhászt követi, és azt fújja, amit a nyáj vezére mond, nincs önálló gondolata.
Úgy sejtem, ha orbán holnaptól tarkón lövetne mindenkit aki szembeszállt vele, Te arra is találnál magyarázatot, és jogosnak vélnéd.
Pisti271
@kerék: Provokátor az, aki az ellenfelet hergeli.
Az öreg valóban provokálta a fiatalembert. Entero a "fizetett" jelzővel azt próbálta sugallni, hogy valójában álprovokációról, megrendezett jelenetről volt szó.
Ez esetben gratulálnák nekik, jó színészek! :)
kerék
@Pisti271: Tudom, hogy úgy gondolta, baloldali, fizetett provokátor. Kár, hogy vérbeli fideszes, ismerek pár fideszes öreget, azok is hasonlóak.
dzurinda
@entero: Komolyan azt állítod, hogy a sósavval fenyegetőző ember a baloldal fizetett provokátora? Nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek...
Gyuri Géderről
Ez a cikk is a lejárató kampány rész. Nem érdemes vele foglalkozni.
"Bolond lyukból, bolond szél fúj."
kengyefuto
@kerék: Mondott valaha egy baloldali fő politikus olyat,hogy:"sértsetek meg törvényeket,rugjatok fel szabályokat!Én kiállok mellettetek,engemet pedig megvédenek a jogászok!Oszt jó napot!" Vagy olyat,hogy: "minél rosszabb az országnak,annál jobb a fidesznek!" ez sem kutya :"a magyarnak,szíjjat lehet hasítani a hátából,ha az nemzeti színű!" vagy: "Gyere dugjunk egyet" Na,ennyit a fideszes kultúráról! A csiga gerincem lenne,én is fideszes lennék!
kengyefuto
@entero: De csak olyan szinten,ahogy én! Ja,és a "büdös komcsi nyuggert mellözd jó!"Mert nem vagyok sem büdös sem komcsi és mégkevésbé nyugger! Ezt jól vésd az eszedbe!!Ami a törlésedet illeti,nem te töröltettél a modival valami förmedményedet, mert nem is tudnád töröltetni,hanem törölték!! Megint hazugságon lettél kapva!!
kengyefuto
@entero: Elég gyakran teszed a célon való túllövöldözést!Töröltek is néhányszor miatta. Nem gondolod,hogy egy véletlenül arra járót lősz agyon?Vagy az nem számít? Csak lődözünk,lödözünk?
entero
@kengyefuto: Jól az eszembe vésem, már hozom is a bilit, mert nagyon megijedtem:-)) Mindenesetre én is jeleztem, hogy töröljék, végül is a lényeg, hogy már nincs ott. Talán te vagy a propi egyik szerkesztője, netalán a moderátor? Ennyi mocskolódás másként nem maradhatna meg, amiket te leírsz. Nem vagy baloldali, sem nyugdíjas? Akkor nem igaz, amiket az adatlapodon megadtál magadról?
entero
@dzurinda: Rád bízom, amihez kedved van:-))
dzurinda
@entero: Akkor nevetek, az mégiscsak jobb, mint a sírás :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.