A Fidesz szerint üres fecsegés volt a keddi ellenzéki egyeztetés az állam, a piac és az egyén felelősségének újragondolásáról, mert a baloldali szervezetek újra megszorításokat vezetnének be, és a veszteségeket a lakossággal fizettetnék meg.„A szociális ellátórendszert kivéreztették, az intézményeket hosszú távon fenntarthatatlanná tették, az ott dolgozókat semmilyen módon nem becsülték. Magyarország nem kér többet ebből. A kormányváltás óta valóban igazságos és arányos tehervállalás van az állam, a piac és az egyén között: a terhekből a bankok, a szolgáltatók is kiveszik a részüket, és mindenki, aki képes dolgozni, segély helyett munkát kap” - írta közleményében a kormánypárt parlamenti frakciója.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Egykaptafára készült közlemények.
Fél mondat aktualitás után a témától függetlenül "vezetnének be", "fizettetnék meg",
"Magyarország nem kér többet ebből."
Még jó, hogy napi szinten eszünkbe juttatják, ők viszont bevezették, megfizettették,
nem kérünk többet belőlük.
Pisti271
Olyan pedig hogy a Fidesz egyeztessen valakivel, nincs.
Ők elmagyarázzák, megszavazzák, bevezetik.
Visszavonják, ha végképp kiveri a biztosítékot és rákényszerülnek.
Ettől kezdve olyan elánnal képviselik az új véleményüket, mintha egy héttel azelőtt nem a homlokegyenest ellenkezőjét állították volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.