A forintra spekulálnak hatalmi pozícióból? Így akarnak választásokat nyerni, a demokrácia csúszó leértékelésével? Nem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem értek egyet a szerzővel, hogy ez a rémálom ami az országban van, gyerekes erőfitogtatás.
8 év ellenzékiség alatt aprólékosan eltervezett elfoglalása folyik az országnak, ezért nem lett Sólyom KE, mert tudták ő nem becsteleníti meg az alkotmányt, nem nézi tétlenül a kulcspozíciók elfoglalását örökre. De SP, ÁD brigád csak írja, mondja amit elvárnak tőle.
Áder jobb helyesírással. Feltehetőleg a diplomája is valódi. Több különbség látszólag nincs, ha ezt az alkotmánymódosítást aláírta.
Deés György
kedves propeller csapat az lenne a kérésem hogy ha megszüntetnék a nekem fel ajánlott úgy mond hír újságuk küldését. Igen hálás lennék ha nem zaklatnának ezekkel, a további időkben köszönettel, egy hozzászóló.
SLAakku
"Az NGM és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) közös rendezvényén az államtitkár a külföldi munkavállalásról megállapította: "be kell látnunk, hogy jelen pillanatban a magyar fiatalok tekintetében is számos esetben ez nem lehetőségként, hanem kényszerként jelentkezik ". Hozzátette: bízik abban, hogy Magyarország a közeljövőben olyan ország lesz, ahová érdemes visszatérni, és a kormány megfelelő lehetőségeket is tud biztosítani."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.