Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke a brüsszeli EU-csúcstalálkozó csütörtök délutáni megkezdésekor felvetette a magyarországi alkotmánymódosítás ügyét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@Csizmás Kond: A következő 2 órában nem érek rá mert mással is kell foglalkoznom :) Úgyhogy fakultatíve csemegézz az eddigi hozzászólásokból !
keresztapa
Az unió maradjon sajátosan magának, nemzeti érdekekbe beleszólni nem illik, mert joga is csak uniós szab. sértés esetén, akkor is csak kérhet módosítást, de nem utasíthat, nemzet
érdeket sértve, előzetes megbizonyosodás nélkül sajtóhírekre alapozva, tartalom értelmezésének hiányában. Politikai döntést még előzetesen sem tehet, nemzetérdeket neki elsődlegesen kell figyelembe venni. Ezzel szemben menni uniós diktátum.
nemkati
"csúfot űznek a jogállamiságból, miként az történt Magyarországon" hát pontosan ez történik ma itt. Általános a felháborodás, de a vastagbőrűekről minden lepereg. Az lesz a vége, hogy majd megkérnek szépen minket, hogy sietve hagyjuk el a terepet és szabadságharcoljunk a négy fal között - akarom mondani az országhatáron belül. Csakhogy a kilépéshez is népszavazás kell.
keresztapa
Az idegen testek, jelentgetéseire nem kell adni. Kerülni kell a hisztikeltést, önjelölt pártvezérek tevékenysége a média lefizetésével. Melynek törekvése a magyar nép akarat
megtörése, kezes bárányként tűrni az unió diktálását.
keresztapa
Sokan adottságnak veszik, és fel sem ismerik, mivel járna, ha Magyarország nem lenne az EU-tagja. Magyarország 9 éve tagja az európai integrációnak. Eddig egyetlen párt, kormány sem bizonyította azt a fene nagy jólétet amit az Az EU tagság nyújtott. Konkrétumokkal, csak politikai hablatyolással. Az eddig befizetett tagi kötelezettség összegének mint egy 47%-át tudtuk lehívni sikeresen, A többi maradvány. Most arról kellene tájékoztatni az országot, hogy miért is nem szembetűnően sikeres az ország
fejlődése, miért is a megszorítások érzékelhetőek csak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.