Miközben az Eurostat legfrissebb adatai szerint összességében mind az euróövezetben, mind az Európai Unióban (EU) csökkent a foglalkoztatottak száma 2012 negyedik negyedévében, addig Magyarországon nőtt a foglalkoztatottság - hívja fel a figyelmet csütörtöki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Kusza szem lelépett de a tündérmesék maradtak.
kukac50
Az éhbéres közmunkát nem kellene a foglalkozásokhoz számítani csak a 100 ezer forint feletti fizetésekkel járó munkát.
csikknorisz
Most erre recskáznak az NGM-nél? Nézzék már meg akkor az Eurostat munkanélküliségre, és gazdasági növekedésre vonatkozó adatait is ugyanerre az időszakra, aztán legyenek oly' büszkék.
kukac50
Azok akik ezt állítják azok nem Magyarországon élnek???
A rabszolgatartást és az éhbérért kényszermunkát ne nevezzék már foglalkoztatás politikának,csak a kormány kudarcának!
tűzróka0919
Súlyos börtönbüntetéssel kellene büntetni a közlemény kiagyalóját . Vád : rémhírterjesztés :) . Banyek, hogy mekkora hülyék vagyunk ha elhisszük a hazugságaikat . Közmunka mi ? ! Ha már 1 napot dolgoztál az adott évben az NGM beszámított a foglalkoztatottak táborába . Így kell adatot hamisítani . Mint a Portugálok a GDP hiányt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.