Olvasói levél - Összesen 17 óra alatt sikerült megtennem a Budapest-Balatonalmádi távolságot. Pedig csak haza szerettem volna jutni, ami Mr. Belügyminiszter szerint emberi felelőtlenség volt… Felháborítónak tartom, hogy a kormány legfőbb emberei mindössze annyit tudtak hozzátenni a dologhoz, hogy a MI emberi felelőtlenségünk okozta a katasztrófát, mert minek indultunk el reggel dolgozni.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@Sede: Idegenvezető:
Hölgyeim és Uraim! Ha balra tekintenek, havat látnak.Igazi, hamisítatlan magyar havat.
Ha jobbra tekintenek, szintén. Előttünk és mögöttünk szikrázik a hamisítatlan ungarische hó!
Hölgyeim! Fáradjanak az ajtókhoz, leszállunk. A magyar néphagyomány szerint ugyanis aki megmosdik a márciusi hóban az szép lesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Valóban el kellene gondolkodni a felelősnek(!) a felelősségén, mert most kaptam az infót, hogy hülyeségeket mondatnak be a híradóba!! Az 1-esen nem engedik most sem a forgalmat!! Három osztrák terepjáró ment el a pályán és azóta megint le van zárva!!
Amúgy hivatalosan(!) 18-ig tilalmat rendelt el valamelyik pintérdroid!! :-((
A hó pedig előbb-utóbb, de nyáron biztosan(!) el fog olvadni!! Gondolom akkor majd kifogják tüntetni a katasztrófavédelem felelős vezetőit áldozatos munkájukért!!
rokker33
Ez a Sintér Sanyi egy idióta!A meleg szobából könnyű pofázni,de nem mozdultak volna meg, hogy segítsenek nekik és még ők a hibásak,hogy munkába kellett menniük!Ha meg nem mennek be akkor meg kirúgják őket szóval sok választásuk nem volt!
sonderkommando
Jó zsíros állásokban elgondolkodni a felelősséget illetően? Ez viccnek is rossz Orbánisztánban!
Sede
Következmények nélküli ország...ahol alapvető követelmény a politikusok számára az arcátlan hazudozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.