Olvasói levél - Összesen 17 óra alatt sikerült megtennem a Budapest-Balatonalmádi távolságot. Pedig csak haza szerettem volna jutni, ami Mr. Belügyminiszter szerint emberi felelőtlenség volt… Felháborítónak tartom, hogy a kormány legfőbb emberei mindössze annyit tudtak hozzátenni a dologhoz, hogy a MI emberi felelőtlenségünk okozta a katasztrófát, mert minek indultunk el reggel dolgozni.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@Sede: Idegenvezető:
Hölgyeim és Uraim! Ha balra tekintenek, havat látnak.Igazi, hamisítatlan magyar havat.
Ha jobbra tekintenek, szintén. Előttünk és mögöttünk szikrázik a hamisítatlan ungarische hó!
Hölgyeim! Fáradjanak az ajtókhoz, leszállunk. A magyar néphagyomány szerint ugyanis aki megmosdik a márciusi hóban az szép lesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Nem először van ilyen hóhelyzet Magyarországon a rendszerváltás óta, de ilyen szakmaiatlanul még egyszer sem kezelték. Számtalan olvasó írt be, hogy nem kaptak felvilágosítást a helyzetről, hagyták, hogy ők is bemenjenek a csőbe, ahelyett, hogy korábban elterelték volna őket a járható utakra.

Idén télen már 15 cm előre jelzett hóesés miatt is csak délre ért be a legtöbb ember Budapesten mert nem volt elég hókotró. Korábban hasonló sem volt.

Sajnos az egész gazdasággal is ugyanaz a helyzet: nincs aki értene hozzá.
Sede
@coni: egyetértek, a hozzáértés teljes hiánya mutatkozik minden területen.
IAR892Q407
Kutakodni kell, és minden kérdésre van - volt válasz:

"A mindenkori Kormány elemi kötelessége, hogy az állampolgárok élet- és vagyonbiztonságáról a tőle elvárható módon gondoskodjon. Az Alkotmány 35. § (1) bekezdés i. pontja szerint a Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető elemi csapás, illetőleg következményeinek az elhárítása (a továbbiakban: veszélyhelyzet), valamint a közrend és a közbiztonság védelme érdekében megteszi a szükséges intézkedéseket. A Kormánytól elvárható, hogy úgy szervezze meg a biztonságos információáramlást, hogy időben értesüljön minden olyan előre látható esemény (pl. tájfun, terrorista támadás, bombázás, árvízveszély stb.) közeledéséről, amely a polgárok életét tömegesen veszélyeztetheti. A Kormány ezen kötelezettségeit megszegte, a veszélyhelyzet elhárítása érdekében nem tette meg a szükséges intézkedéseket."

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=62282

Igaz, ez 2006. augusztusára vonatkozik.
darwin
Ilyenkor látható,hogy nem az egyszerű magyar emberrel van baj.A lelkiismeretes emberek segítettek,ki mivel tudott .Összefogtak.Csak azokkal volt a baj,akiknek meg kellett volna szervezni hivatalból a mentést,akik ezért kapják a nem kicsi fizetésüket.
Csizmás Kond
„Tegnap délután 5-kor indultam, este 7-től 11-ig mozdulatlanul álltam az M7-es autópálya 69-es km-nél. Éjjel 11-11.30 körül sikerült lemennünk a pályáról,"
...na de miért állt meg ?
painkiller
Ilyenkor látni hogy mennyi autó őrült van ebben a kis országban.És még a benzin miatt sírnak.Mert az a legfontosabb az életben,a benzin.Balfékek.
dr. prédikátor
A teljes hozzá nem értés mutatkozott meg az egész tevékenységük alatt !! a sintés sanya ma délután ment tájékozódni! Vajon mire várt eddig ?? valamilyen csodára??Vagy engedélyre a cigus fecalicustól??Nagyobb káoszt teremtettek mint a havazás!!
Január
Valaki ezt a nyilatkozatot akár magára is érthetné "Ebben az országban a politika és a kormány nem visel felelősséget semmiért" - mutatott rá Kósa Lajos,
QQCSI
Az utcán valaki mobilon beszélt egy ismerősével, és közölte, hogy autóbusszal utazott, (amelyen külföldiek is voltak), 27 óra alatt tettek meg 70 kilométert...
A Tündik bündije
Ilyen káoszt a hóviharok miatt utoljára olyan tíz éve éltem át személyesen. Azzal a különbséggel, hogy az az USA-ban, Montana államban volt, és 24 óra alatt úgy egyméternyi esett le. Nálunk meg ennyitől meghal az ország, és persze a sofőrök a hülyék, akik hazafelé, vagy munkába mentek.
Sede
@Január: a fideszes "fiúk" éleslátása mindig csak ellenzékben működik, kormányzati pozícióban meg- és elvakulnak.
Sede
@QQCSI: volt idejük mindent alaposan megnézni...
QQCSI
@Sede: Idegenvezető:
Hölgyeim és Uraim! Ha balra tekintenek, havat látnak.Igazi, hamisítatlan magyar havat.
Ha jobbra tekintenek, szintén. Előttünk és mögöttünk szikrázik a hamisítatlan ungarische hó!
Hölgyeim! Fáradjanak az ajtókhoz, leszállunk. A magyar néphagyomány szerint ugyanis aki megmosdik a márciusi hóban az szép lesz!
Sede
@Horizont: ez csak az egyik hazugsága a sokezer közül.
Keressünk olyan ígéretet tőle, amit teljesített! (ez már nehezebb dió)
sokanvagyunk
@dr. prédikátor: (18:10) miért vártak eddig? - nagyon fútt a szél! - addigra lecsendesült kissé.
csegala
Most hallgatom Pintért a tévében, és ő nagyon elégedett magával. Lehet, hogy a hóban álló, fagyoskodó autósokat senki nem értesítette, hogy minden rendben van? Egyébként meg az a rohadt hó miért nem nyáron esik, és miért vannak egyáltalán autók az úton?
kerék
@painkiller: Járjál biciklivel Székesfehérvárra dolgozni Pestről! Jee...
mariaberta
Dehogynem, 2006-ban Gyurcsány volt a hibás, mert akkor ő volt a miniszterelnök, most ki is a miniszterelnök? Ja Orbán Viktor.
kerék
@mariaberta: Igen de most is fletó a hibás. Meg az "emútnyócév."
Dr plágium
@Sede: Még arra se jó...
III.15-én 18,14-kor kaptam egy sms-t Segítünk, ne hagyja el a járművét! Ha elfogy az üzemanyaga üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium :-))
Hát kissé későn ért ide, most hogy menjek ki az autópályára, hogy megtegyem amit kérnek tőlem? :-))))
human
@mariaberta: "most ki is a miniszterelnök? Ja Orbán Viktor." ... és most a nép a hibás. Azt ugye tudjátok, hogy ha Magyarországot mostantól megbírságolja az EU, a kormánynak joga lesz ezt adóban beszedni az állampolgároktól. Benne van az alkotmányban!!!
Kormányunk szerint csak a nép lehet a hibás.
marlin
Sok-sok szegény békemenetista most nem akarja a "Gyurcsány" fejét a természeti csapásért felelősként?? Vagy mi??
@Dr plágium: Én is kaptam, pedig nem ültem tegnap óta gk-ba!! Hírlik, hogy a pintérdroidok a Kubatov-listáról vették a címlistát, mert állítólag gyerekek is kaptak sintáráktől sms-t!!
QQCSI
@Dr plágium:" Hát kissé későn ért ide, most hogy menjek ki az autópályára, hogy megtegyem amit kérnek tőlem? :-)))) "

Gyalog.
darwin
@marlin: Én is kaptam SMS-t.
De néztem is a TV-t.Azt mondta a csúnya bácsi,miért indultak el a buta emberek a hóesésben.Elmentek dolgozni délutános műszakba,utána a munkáltató sem mondta hogy ugyan maradjatok már mert elakadtok.Sőt az éjszakás műszakot sem értesítette,hogy ne gyere be dolgozni.Aki fél az igazolatlantól ,az bizony elindul.Könnyű osztani az észt a meleg szobából.
kukac50
Felelőtlen az volt aki 3 centis hónál nem indította el a hókotrást és az utak sózását.
A fejesek arra vártak,hogy jön az eső és elmossa a havat. Akkor nem kerül pénzbe az államnak. Lehet,hogy a közútkezelő nem kapott annyi pénzt,hogy üzemanyagot tankolhassanak a gépekbe. Oda adták Zsiga Marcellnak az utak tisztítására szánt pénzt.
marlin
@darwin: 10 perce
beszéltem egy Oroszlányi ismerősőmmel, aki tegnap este a NOKIA Komárom előtt felszállt a "munkásjáratra" és a 42km-es (40 perces) utat 21 óra alatt sikerült(!) megtenniük Ma este fél nyolckor ért haza!! Sintér Sunyi meg úgy hülye, ahogy van!!
marlin
Valóban el kellene gondolkodni a felelősnek(!) a felelősségén, mert most kaptam az infót, hogy hülyeségeket mondatnak be a híradóba!! Az 1-esen nem engedik most sem a forgalmat!! Három osztrák terepjáró ment el a pályán és azóta megint le van zárva!!
Amúgy hivatalosan(!) 18-ig tilalmat rendelt el valamelyik pintérdroid!! :-((
A hó pedig előbb-utóbb, de nyáron biztosan(!) el fog olvadni!! Gondolom akkor majd kifogják tüntetni a katasztrófavédelem felelős vezetőit áldozatos munkájukért!!
rokker33
Ez a Sintér Sanyi egy idióta!A meleg szobából könnyű pofázni,de nem mozdultak volna meg, hogy segítsenek nekik és még ők a hibásak,hogy munkába kellett menniük!Ha meg nem mennek be akkor meg kirúgják őket szóval sok választásuk nem volt!
sonderkommando
Jó zsíros állásokban elgondolkodni a felelősséget illetően? Ez viccnek is rossz Orbánisztánban!
Sede
Következmények nélküli ország...ahol alapvető követelmény a politikusok számára az arcátlan hazudozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.