Amerikai filmekben országos katasztrófahelyzet idején az elnök a központból irányítja a mentést és meghalni sincs ideje, nem hogy díszvacsorára. A magyar valóság ettől annyiban különbözik, hogy miközben települések tucatjai voltak második napja elzárva a külvilágtól, emberek százezrei maradtak áram nélkül, orvosi segítség nélkül, és rettegtek a fagyhaláltól a fűtés nélkül marad lakásaikban, Orbán Viktor eközben zabált, smúzolt a friss Kossuth-díjasokkal és fényezte magát a sajtóban. Kép:

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Itt az a nagy gond, hogy annyira kézivezéreltté tették ezt az országot, hogy senki meg sem mer moccanni jóváhagyás nélkül. A labancoknál ez nagyjából a következőképpen megy. Amikor , hogy lesz némi hó, akkor az ottani közutasok beállnak a benzinkutakhoz csapatostul és kávéznak. Aztán amikor nekikeseredik az idő -anélkül, hogy bárki mondaná nekik-kirongyolnak az utakra és bőszen takarítják. Elötte azonban a sózó autók már rendesen besózzák az utakat, hogy már a leesés pillanatában is olvadjon:) Nem várnak senki nagyfejű utasításárea, nem félnek senkitől, hogy lecseszik őket, mert ez a dolguk. Látható volt , hogy a labancok milyen intenzitással és eredménnyel pucolták az utat nálunk is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
Nincs ő hozzászokva a brüsszeli kajához, neki a hazai kell, abból is olyan, amihez csak kevesen jutnak hozzá az árak miatt. Utána evett egy kis Selmeczi-féle házisütit és sz@rt a hóhelyzetre.
Káosz azért alakult ki, mert ő dönt mindenről, és későn érte el Pintért az utasításával, hogy az mit csináljon. Itt ő dönt mindenről.
mariaberta
Jaj,,, csak falatozott, mert didergés közben megéhezett.
A Tündik bündije
Csak egy újabb hájrétegre gyúrt, hogyha netán neki is a hóban kéne fagyoskodnia, ne fázzon annyira.
csa-csa
"miközben települések tucatjai voltak második napja elzárva a külvilágtól, emberek százezrei maradtak áram nélkül, orvosi segítség nélkül, és rettegtek a fagyhaláltól a fűtés nélkül marad lakásaikban,..."

ŐKET természetesen sajnálja mindenki, DE!!! Ne mondjátok már hogy több ezer embernek - a híradások folyamatos iszonyú időjárási FIGYELMEZTETÉSE ELLENÉRE IS - a hosszú hétvége miatt most kellett meglátogatni nagyanyót jászkarafacán, vagy bivalybacnádon. Ennyien nem hallottak egyetlen szót sem???
nemkati
@csa-csa: Így van! Sőt! Nem is értem, akik csütörtökön a heti utolsó munkanapjukon a 47000 forintos közmunkájuk után mindenáron haza akartak menni, miért nem vettek ki egy-két napra egy szállodai szobát és pihenték ki magukat? Az a hülye kismama is ott Bodajkon, hogy pont most akart szülni, mikor előre megmondták, hogy sz@r idő lesz! Úgy kell nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.