Július 1-jétől 10 százalékkal csökkennek a lakossági víz-, csatorna- és a szemétszállítási díjak - mindezt törvénybe foglalná a kormány. Sokat veszítenek ugyanakkor a magyar családok azon, hogy jelentősen gyengült a forint árfolyama....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A rokkantsági időt vagy a segélyen levő időt beszámítják a nyugdíjba?
Kutyafüle
Két bizonytalan kérdés, amire nem lehet tudni a választ
1. Az új Alaptörvény ugyanis kimondja, hogy a család alapja a házasság és a szülő-gyermek viszony. Ennek alapján az élettársak akkor sem tartoznak egy családba, ha közös gyermekük van. Ha viszont nem tartoznak egy családba, akkor kvázi egyedülállókként nevelik a gyermeküket, gyermekeiket. Ez esetben pedig emelt összegű családi pótlékra lennének jogosultak.
2. Óriási az érdeklődés a nők körében a 40 év jogosultsági idő mellett igénybe vehető korábbi nyugdíjba vonulási lehetőség iránt.
Kérdés, hogy 2014-re változik-e ez a rendelet, és sok munkanélküli nő hogyan tudja teljesíteni a feltételeket???
Kutyafüle
@kukac50: A járulékot fizető idő számít bele a nyugdíjba. Annyiszor módosították már a rendeleteket, hogy a legbiztosabb, ha valaki megkérdezi a megyei illetékes Nyugdíjbiztosító Intézetet.
Csizmás Kond
Aki meg szeretné érni a tavaszt előbb át kell vészelje a telet !
Gránit
Én már,nem hiszek el semmit sőt,annak az ellenkezőjét sem.Úgy lesz kevesebb ,hogy több lesz.Azt mondják,nem lesz tranzakciós adó,és azt a szolgáltató fizeti.HHHÁÁÁÁT nem úgy van-mert van.És aki a siratófalnál veszi fel a lóvéját 100000-ret enged azért levonnak,és ha több is van, és ha felveszed azért is levonnak
Gránit
Ez a részeg filozófiája:: azt mondja a részeg,én minél többet iszom annál kevesebbet iszom!Az hogy lehet? Mert minél többet iszom ,annál részegebb,vagyok,minél részegebb vagyok annál kevesebbet iszom,tehát minél többet iszom annál kevesebbet iszom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.