Bár Mesterházy Attila a nyilvánosság előtt teljes támogatásáról biztosítja Bajnai Gordont, a háttérben egyáltalán nem örül a volt miniszterelnök szerepvállalásának. A szocialista pártelnök megharagudott az MSZP-s európai parlamenti képviselőkre, mert egy háttéranyagban Bajnai Gordont és az Együtt 2014-et dicsérték. A pártban közben megindult a harc az EP-mandátumokért, Szanyi Tibor szinte biztosan kijut Brüsszelbe.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Ha valakivel, akkor pont Szanyival nem szabadna égetni magunkat az Brüsszelben.

Nyílt titok, hogy a Mesterházy mögött felsorakozott szoci "kemény magnak" nem jönne jól sem a Bajnai féle üvegzseb-, sem az ügynöktörvény. Ők legalább annyira nem szeretnék firtatni a korrupciós ügyeket és a politikai múltat, mint a Fidesz.

Azért fog győzni a Fidesz mert az MSZP-nek nem érdeke az ellenzéki összefogás.
Hacsak az emberek át nem látják, hogy az E14-re kell szavazni, ha valóban rezsimváltást akarnak.
keresztapa
Hiteles program, hiteltelen személyekkel nem valósulhat meg, ebből következik, hogy az önjelölt pártokra leadott szavazatok, nem fogják a választók akaratát teljesíteni.Az összefogás a közmegegyezésért, és közös célokért. A közös célért hiteles politika szükségeltetik, ez az alap kiindulás. De mit lát, tapasztal a választó polgár, Pártok egymásra történő acsarkodását, a vezető szerepért, illetve a hatalomért, de nem az országért.
orogordog
Hatalomra éhes farkas falka. De ki irányítja az országot a színfalak mögött?
vukkocska
nem kell bedőlni az ilyen híreknek. Ez a fidesz fellazító politikája. Egymás ellen akar ugrasztani embereket, csoportokat, ehhez ért a legjobban.
Csizmás Kond
@vukkocska: Na és ha mégis kijut Szanyi ?
vukkocska
ha az mszp úgy gondolja, biztosan, nem nem úgy, akkor nem. :) Nem vagyok velük napi nexusban :)
kukac50
A Fidesz uszító politikájának a szövege,kissé unalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.