Tiltakoznak a fiatalok, amiért a Fidesz egyharmadával csökkentette a felsőoktatásra szánt pénzeket. Kövér László láthatóan nehezen viseli, hogy nem tudja őket egyszerűen lekommunistázni, ezért a szüleiket kezdte komcsizni tegnap a köztévében - írja az Egyenlítő blog. Két apuka felháborodott és sorra vette, ki mennyire kommunista.

Kövér: „Nem lehet büntetlenül megsérteni a törvényt. Ezt azoknak a fiataloknak is tudniuk kell, akik székházat foglalnak, hidakat torlaszolnak el, hiába 18-19 éves, és nem tudja felmérni esetleg a cselekedete súlyát. Majd felméri, ha megkapja róla a büntetésről szóló csekket" – mondta a köztévében Kövér László. A házelnök hozzátette: „a mai tüntető fiatalok apukája valószínűleg olyan kommunista vezető volt, akik ellen a rendszerváltás idején ők tüntettek."

A szülők válasza az Egyenlítő blogon olvasható >>>

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anemone
A komcsik nevében kikérjük magunknak hogy minket Kövérezzenek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi
Hát Kövér elvtársnak nem lessznek gerincproblémái, mert nincs neki. Egy haszonleső csúszómászó.
Az a baj hogy rossz példa a fiataloknak, hogy egy ilyen s...gnyaló lehet teljesítmény nélkül az országgyűlés elnöke.
Tekla
Na most már a komcsikat sem lehet a nevükön nevezni, cigányt se ,zsidót se? Mi lesz itt ha mindenki felháborodik ,ha annak nevezik )aki. Nem a név határozza meg az embert ,hé !Hanem fordítva! (mint Semjén a lovon :) )
massa
Kövér úr egy idióta !apja 100 karátos komcsi volt Pápán -tegnap rádióban a szomszédja adta le!
kecskes laszlo
@darwin: Jó. Tehát akkor a tojás volt előbb !
darwin
@kecskes laszlo: Kövértől felháborító a kommunistázás!!!
Már csak abban bízok,hogy felnő az a nemzedék,akit nem lehet pufajkázni,kommunistázni.Pedig nemhogy a kommunizmust nem építettük fel,de még a szocializmus alapjaival is gondok voltak.
bence
Ennek a kövérnek van jó vastag bőr a pofáján! A legnagyobb kommunista apa kölke. Hát igen megint kiszólt a gödörből a lik! Bár nála ez minden esetben így van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.