Miközben Izrael és Magyarország együttműködik az antiszemitizmus elleni küzdelemben, ilyen kitüntetések "negatív benyomást kelthetnek, és rossz irányba vezethetnek - írta Ilan Mor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

painkiller
Elvárod?!? Mi vagy te, kopasz kutya, hogy bárkit is utasítgassál nálunk? :)Cseszd meg, ha nem tetszik, hogy otthon mit csinál a szomszédod, oda is ilyen bátran átmész büfögni? Elmehetsz a jó édes anyádba a megdöbbenéseddel együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
painkiller
Elvárod?!? Mi vagy te, kopasz kutya, hogy bárkit is utasítgassál nálunk? :)Cseszd meg, ha nem tetszik, hogy otthon mit csinál a szomszédod, oda is ilyen bátran átmész büfögni? Elmehetsz a jó édes anyádba a megdöbbenéseddel együtt.
csikknorisz
Ha kéri, hát kérje. Csak ne követelje.
kerék
Nem értek egyet Szaniszló kitüntetésével, de azzal még kevésbé, hogy az izraeli nagykövet itt kéregessen. Nem tetszik, ne nézze .
Silver
@csiga0771: Pont ezt akartam ide bemásolni.Igaz én facen olvastam Vona Gábor levelét.
csikknorisz
@csiga0771: Elsőre nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe. De aztán elintéztem egy legyintéssel. Cukkolja fel magát ilyen hülyeségeken, aki akarja. Én nem kapok érte pénzt, mit Vona, meg Ilán Mór poltrollok.
Tekla
Azonnal haza küldeni ,mit képzel ez magáról!
turul72
Én pedig az izraeli nagykövet hazaküldését kérem.
gazdag dezső
Szomorú dolog ,hogy ilyen dologban akar beleszólni az Izraeli nagykövet!! Mi a fene köze van ehhez??,Én a miniszter elnöknek lennék,kikérném az ország nevében ezt nagyon keményen!! Mit képzel magáról ez az ország,és embere??Hazaküldeném,ki útasítanám az orszából azonnal! Vendég itt nálunk,és örüljön a Magyar nép vendégszeretetének,de ne éljen vissza ezzel!Ha majd mi Magyarok is beleszólhatunk az ők belügyeibe hasonló módon ,akkor beszélhet majd.
Yeromos
Nekem sem tetszik, hogy Izrael mit művel a Palesztinokkal. Nem hiszem, hogy joguk lenne beledumálni. De én sem értek egyet Szaniszló kitüntetésével, nem elsősorban a szellemisége miatt, inkább az idióta összeesküvés elméletei miatt.
feri57
Szaniszló rasszista náci fasiszta vezért be börtönözni kell nem kitüntetni!!!
A kitüntetést azonnal elvenni a retektől!
human
Egyértelmű, hogy a szélsőjobbos szavazók felé tett gesztusról van szó. Nem volt méltó a kitüntetésre. A régi munkáira való hivatkozás nagyon átlátszó. Ezzel a fidesz biztos szerzett pár szavazót a jobbiktól. Ennyit nekik megért a dolog.
Zsoel
Az izraeli nagykövet úr söprögessen csak a saját országa háza táján, mert ott is lenne mit. De még ha minden a legnagyobb rendjén is menne ott, akkor sem tudnám, honnan veszi magának a bátorságot ahhoz, hogy beledumáljon olyasmibe, amihez semmi köze.
Január
@human: Ennyi elég egy átszavazáshoz?
gazdag dezső
Izrael először is a saját hazájának dolgaiba szóljon bele! Vólna a viselkedésük megváltoztatására néhány javaslatom ! Úgy látni az USA elnökének is más a véleménye mint az övék.Pedig az már valami!
qrumpli
Annak idején én is tiltakoztam az elégtelen osztályzat miatt.
Erre kaptam 2 maflást egyet a suliba a másikat meg otthon.
qrumpli
feri57
feri57 Szaniszló rasszista náci fasiszta vezért be börtönözni kell nem kitüntetni!!!
A kitüntetést azonnal elvenni a retektől!
Nagyszerűen éreznéd magad egy Kancigány társaságában ugye?
csiga0771
@feri57: Te csak egyszerűen egy : Hülye vagy.
alfás
mi nem tetszik szaniszlóban? az,hogy elmondja,amit főműsor időben nem mer kirakni a királyi tévé,mert még sokan megtudják,ami a színfalak mögött valóban zajlik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.