A hivatalos közlemények szerint az országban már nincs járhatatlan út, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyes területein azonban már több napja él a rendkívüli hidegben áramszolgáltatás nélkül a lakosság. A legutóbbi közlés szerint sem állt helyre mindenütt a szolgáltatás. Két szabolcsi járás településein érvényben marad a tanítási szünet. Az MSZP Roma Tagozata megpróbált közvetlen értesülést szerezni a térségben kialakult helyzetről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Jól irtam én a minap, csak a Dunántúl, az M1-es és az M7-es jelenti Magyarországot?
Még szerencse, hogy valakinek eszébe jutott más országrész is, ahol szintén emberek élnek és napok óta nincs áram. Igaz dolgoznak a helyreállításon, de mikor 10 községben mentek tönkre a viharban a vezetékek, plusz az élelmes emberek el is lopták , bizony lassan megy a munka.
Sok helyen tönkrement a hűtők-fagyasztók tartalma, ami azért nem 2 fillér, megfagytak a kismalacok, stb. szóval a szegény embereket az ág is húzza.
Silver
Mszp roma tagozata tájékozódik a helyzetről.Honnan lehet még vezetéket lopni vagy hol lakik idős magányos ember?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.