RegisztrációBelépés Kínos: újratárgyalják, kié legyen a sajtódíj Nyomtatható verzió Cikk küldése e-mailben Üzenet a szerkesztőnek 2013-03-19 16:18 2 hozzászólás Lesz izgalom: zárt ülésen vitatják meg, melyik újságírót tüntessék ki Debrecenben. Merthogy visszadobták az eredeti jelöltet. hirdetés Debrecen Város Sajtódíját minden évben kiosztják, rendszerint a város napján, április 11-én. A jelölés nyílt: egy nyomtatvány kitöltésével bármelyik debreceni polgár jelölhet újságírót vagy például szerkesztőség a munkatársát. Az elismerést azonban nem adják akárkinek. Idén is az az egyetlen egy fő kaphatja meg, aki a városról objektíven tájékoztat, munkásságával kiveszi a részét Debrecen népszerűsítéséből, egyszersmind színvonalas munkát végez. A díjjal oklevél, emlékplakett és nettó 125 ezer forint jár.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Gondolom, Balog melléfogása után elgondolkodtak a kritériumokon, és lehúzták a listáról (átmenetileg) a rasszista, uszító újságíró jelölteket. Mivel kiürült a lista, elölről kezdik az egész procedúrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.