Csütörtökön ismét esős, szeles, hideg időre van kilátás, pénteken keleten, északkeleten havazás várható. Szerdán tavaszi időben az ország nagy részén 13-15°C köré emelkedett a hőmérséklet, a déli területeken pedig ettől is magasabb értékeket mérhettünk. Azonban délután már elkezd megnövekedni a felhőzet délnyugat felől, helyenként előfordulhatnak futó záporok, éjszaka pedig egy hidegfront érkezik, melynek következtében csapadékosabbra, szelesebbre, hűvösebbre fordul az idő. Egy újabb mediterrán ciklon közelíti meg hazánkat, de ez most középpontjával tőlünk délre fog elvonulni, azonban a Dunántúlon és délen helyenként jelentősebb mennyiségű csapadék is hullhat.

Forrás: idokep.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Jövő héten újabb havazás erős széllel?Újabb hófúvás!Remélem már felkészültek mindenre..
Zolee75
Jövő héten újabb havazás erős széllel?Újabb hófúvás!Remélem már felkészültek mindenre..
kerék
Na , tuti, hogy már hétfőn elterelik a forgalmat és készenlétben állnak.
Zolee75
@kerék: Téli gumi vissza aki nem tette még fel :D "utakat lezárni,hókotrókat kölcsönkérni"-Orbánia titkos leveléből :)
Silver
Furcsa ez a mediterrán ciklon dolog,a mediterrán szóból gondolhatná az ember hogy meleget hoz,erre kiderül hogy már megint lehűti a levegőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.