Kornél különös kálváriája. Ellopták az autóját, ő bejelentette a rendőrségen, aztán kiderítette, kik a tolvajok, és visszavásárolta a saját tulajdonát. Erre a rendőrök lefoglalták a gépkocsit, és négy hónapja nem adják vissza. De miért? Kornél kocsiján még hitel van, a törlesztő részleteket, a súlyadót, a biztosítást a lopás óta is fizeti. De közben egy másik kocsit kellett bérelnie, hogy váci otthonából bejusson a munkahelyére. Sokszor késő éjszakáig dolgozik, mással nem is tudna hazajutni. És még örülhet, hogy nem őt csukták le. Legalábbis ezt sugallja az általa felhívott illetékes.

Forrás: rtlklub.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Magyarország!Én így szeretem :D :azért az röhej h a rendőrség tehetetlen a kocsi tolvajokkal szemben.de ha valaki vissza vásárolja az is bűn!Akkor ki is a hibás?
Csizmás Kond
"Ellopták az autóját, ő bejelentette a rendőrségen, aztán kiderítette, kik a tolvajok, és visszavásárolta a saját tulajdonát. "
Ezt amúgy ki hinné el ?
human
@Csizmás Kond: Többször lehetett már ilyenről hallani a híradásokban. A tolvajok hirdetésben, vagy a talált adatok alapján keresik meg áldozatukat és felajánlják visszavásárlásra az ellopott autót, laptopot.
Csizmás Kond
@human: A lökött meg ahelyett hogy elfogatná a söndörrel fizet...na az meg is érdemli.
Zsuga
Nem tudom pontosan, hogyan zajlik egy ilyen "visszavásárlás", de talán ha van esélye annak, hogy elkapják a tolvajokat, akkor mégis a rendőrség segítségével kellett volna visszaszerezni az autót. A tulaj részéről csak akkor érthető ez a megoldás, ha teljesen kizárt lett volna a rendőrség bevonásával megtalálni azt. Persze nem ismerjük a tolvajok módszereit, hogyan biztosítják be magukat a lebukás ellen egy ilyen csere lebonyolításánál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.