A készülő új földtörvény kapcsán fejtették ki és erősítették meg az alapvető földbirtok-politikai kérdésekben álláspontjaikat a felek a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) és a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) legutóbbi egyeztetésén - közölte a szaktárca.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ne a nagygazdákat segítsék hanem a helyben lakó, tanyával rendelkező embereknek adjanak 50 hektárt bérbe.
Nem kell egy embernek 1200 hektár föld,csak abban az estben,ha 300 számos állatott tart és 60 embert foglalkoztat napi 8 órában legalább minimálbérért,és a járulékot fizeti utánuk.
Sok embernek adna megélhetést, más országokban 10-20 -50 hektár földet adnak egy embernek és mégis jobban élnek mint mi.
Nem lehet eltekinteni az állattartástól,dolgozzon az újgazdag földes úr az ország asztalára keményen ha más mások nem kaphatnak földet ,mert Ő a Fideszhez közeli csak azért,ne gazdagodjon pofátlanul..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.