Tegnap ismét beadta a sztrájk idején még elégséges szolgáltatások megállapítására vonatkozó kérelmét a munkaügyi bíróságra a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), miután szerdán a Fővárosi Törvényszék érdemi vizsgálat nélkül elutasította azt.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Azt hittem, hogy tökösebbek. Bíztam bennük. Így már biztosnak látszik, hogy ők lesznek azok, akik a vezér megtrottyosodása után tovább viszik az orbáni vonalat. Sosem fogunk megszabadulni ezektől. Az utódok már az ajtón kopogtatnak.
tűzróka0919
Nagy Dávidnak is sikerült megszabadulnia a gerincétől . Miért ilyen gyáva vezetők vannak egyes szervezetek élén ? ! El kell őket zavarni Felcsútra közmunkásnak . Ott nyalhatnak kedvükre . Mendrey úr a "legtökösebb" . Ő még kitart a hatalommal szemben . Ezért is bővül a tagság . Hajrá PDSZ ! Hajrá HAHA !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.