A hazai politikai életben soha nem látott sikert hozott a Fidesz számára a rezsicsökkentés programja: a párt egy hónap alatt 500 ezer új választót nyert meg magának. Az új szimpatizáns tábort nem érdeklik a demokráciadeficittel kapcsolatos aggodalmak, sőt, még a rezsicsökkentés mértéke sem – a lényeg az üzenet, miszerint a politikusok végre nem elvesznek tőlük, hanem adnak nekik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ezért ilyen nyomorult ez a nép, mert ilyen buta. Mint a görögök és a ciprusiak. Miután lop, csal, csődbe kormányozza őket a hatalom, az Uniót hibáztatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
crow0131
Menniük kell, legkésőbb 2014-ben. 14 milliárd Kossuth tér átépítésére?; 13 milliárd sportcsarnok építésre ? 700 eFt-ért buszokat festünk más színűre? mire szórják még el a pénzt? Kevés a munkahely? MENNETEK KELL. KELL helyettetek egy erős közép Centrum párt ami átveszi a helyüket. RÁjuk szavaztunk 2010-ben, 2014-ben már nem tesszük.
Azértis Moszkva tér
Ezt a kis rezsicsökkentéses alamizsnát már sokszorosan megfizettük pl. az áfaemeléssel, jóelőre ! Békesi László egy műsorban tavaly novemberben, mikor Eltolcsy bejelentette a sokadik megszorítást, már akkor megmondta, hogy többet szednek be a fidisznók mint amennyi az akkori költségvetési hiányhoz kellett. Bespájzolták, hogy választásokra lehessen majd osztogatni ! Az első kormányzásuk végén se nagyon emelték, ezért kellett később nagyobb arányban emelni.
miazavalami
@Dr.luigilongo60: Hehehe... :-) Tudtam hogy lesz valaki aki nem állja meg szó nélkül! :-)
excep
a magyar nép egy menthetetlen barom ilyenkor nem jut eszébe hogy már mennyi mindent elvett ez a szemét orbán tölünk??? választási trükk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.