Marie Antoinette és Kurt Waldheim elleni hecckampányhoz hasonlítja Kósa Lajos az alaptörvény negyedik módosítását ért nemzetközi és hazai kritikákat. A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint „bevádoltak minket, hogy a magyar alkotmány az európai joggal ütközik, de senki semmit sem bizonyított. Ilyen volt a médiatörvény elleni hisztéria is. A Cápa 4. után jött a Cápa 5.”

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Így van, kedves Lajos. Hecckampány (energiacsökkentés-adóemelés), horrorfilm (időjárási katasztrófa idején amit csináltatok), nemzetrablás, na ez utóbbi a legvéresebb. Rosszabb, mint a horrorfilm. Milliók éheznek, gyermekek százezreinek nem hogy napi három étkezése nincs meg, de örül, ha egyszer eszik egy nap az iskolában, munkanélküliség folyamatos emelkedése és Ti élitek világotokat az egy kulcsos adóval, meg a megszavazott díjaitokkal, költségeitekkel. Hajrá, csak így tovább, remélem vége a horrornak 2014-ben, mert arra nincs lehetőség, mint erkölcsi nullák, előtte elmenjetek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
foglaltnick
"Maradnék az előbbi kérdésemnél, hogy Sólyom László, aki alapította az Alkotmánybíróságot…

– Súlyos tévedés, Ön foglya egy rossz gondolkozásnak! Sólyom László lehet, hogy úgy gondolja, hogy ő alapította az Alkotmánybíróságot, de azt az Országgyűlés hozta létre…

Sólyom szerepe kiemelkedő…

– De nem ő alapította az Alkotmánybíróságot, hanem a parlament.

Természetesen ezzel tisztában vagyok, de az ő tevékenysége alapítói jelentőségű, eszmeisége meghatározta az alkotmánybíráskodást."

melyik lámlenge atv-s készítette ezt a riportot, csak nem Olgica, a terminátor?

Hazudik a riporter, hazudik! Oppá, El Kúró nyomán: nem hazudtam, csak nem bontottam ki az igazság minden apró részletét"

Ahogy a többi nyominger, ez sem tud EGYETLEN tényszerű kifogást sem felhozni, csak ajvékol, sír-rí és hazudik.

"De akkor vannak irreális vízárak, vagy nincsenek irreális vízárak?

– Mit jelent a reális?"

A másik terel, mint pulikutya - hát gyönyörű, megérdemlik egymást.
lenhardtibolya
@hallgatag: Néhány éve Debrecenben töltöttem néhány napot, beszélgettem az emberekkel (ezek szerint mind olyanok voltak, akik kedvelték Kósát), és láttam a várost, ami a korábbi, húsz évvel azelőtti külsejéhez képest sokkal szebb lett.

A neveletlenséget természetesen Kósától sem tudom elfogadni, a "dugunk"-féle beszólás úgy hangzott el, hogy Kósa példaként felvetette, hogy milyen volna, ha egy hölgytől ilyet kérdezne - a szokásos udvariassági köröket átugorva - pedig a vége ugyanaz (mondta ő). Szerintem nagyon rossz példa volt és bunkó beszólás, ez tény.
hallgatag
@lenhardtibolya: Az elsö részben nem értek Veled egyet...( lehet hogy a debreceni fidesz székházban beszélgettél emberekkel...)...de ez egy ilyen oldal...

Nemcsak a beszólás bunko, hanem aki mondta ( IS )!!! erröl ennyit, van rajtam kivül 3000 kommentelö, akinek ez a véleménye
Pálinkafőző Rézüst
@karaj: tavaly Mr. 20% volt a beceneve, de idén már felszámol 5% inflációt is.
nmaria
@hallgatag: Nem sok az a háromezer, de azért érdekes, hogy mindig nagy fölénnyel nyer Debrecenben, mégis csak tud valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.