Marie Antoinette és Kurt Waldheim elleni hecckampányhoz hasonlítja Kósa Lajos az alaptörvény negyedik módosítását ért nemzetközi és hazai kritikákat. A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint „bevádoltak minket, hogy a magyar alkotmány az európai joggal ütközik, de senki semmit sem bizonyított. Ilyen volt a médiatörvény elleni hisztéria is. A Cápa 4. után jött a Cápa 5.”

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Így van, kedves Lajos. Hecckampány (energiacsökkentés-adóemelés), horrorfilm (időjárási katasztrófa idején amit csináltatok), nemzetrablás, na ez utóbbi a legvéresebb. Rosszabb, mint a horrorfilm. Milliók éheznek, gyermekek százezreinek nem hogy napi három étkezése nincs meg, de örül, ha egyszer eszik egy nap az iskolában, munkanélküliség folyamatos emelkedése és Ti élitek világotokat az egy kulcsos adóval, meg a megszavazott díjaitokkal, költségeitekkel. Hajrá, csak így tovább, remélem vége a horrornak 2014-ben, mert arra nincs lehetőség, mint erkölcsi nullák, előtte elmenjetek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Így van, kedves Lajos. Hecckampány (energiacsökkentés-adóemelés), horrorfilm (időjárási katasztrófa idején amit csináltatok), nemzetrablás, na ez utóbbi a legvéresebb. Rosszabb, mint a horrorfilm. Milliók éheznek, gyermekek százezreinek nem hogy napi három étkezése nincs meg, de örül, ha egyszer eszik egy nap az iskolában, munkanélküliség folyamatos emelkedése és Ti élitek világotokat az egy kulcsos adóval, meg a megszavazott díjaitokkal, költségeitekkel. Hajrá, csak így tovább, remélem vége a horrornak 2014-ben, mert arra nincs lehetőség, mint erkölcsi nullák, előtte elmenjetek.
Törölt felhasználó
Kósa csak azt nem érti, hogy a legtöbb eu-s órszagban nem részletekbe menő szabájozás van mint nálunk tele kis kapukkal, hanem törvény szellemiséget kell betartani. Nyilvánvaló ilyen szemmel miről szól a módosítás. Ha magyar szemmel nézzük, akkor csak egy önvédelemből elkövetett emebrölés...:)
coyote3
Ez a kósa nevezetű annyira sötét, hogy a fekete lyuk komolyan világít mellette...
szepwilly
@coyote3: a neger farka mellette egy vilagito neoncsö!
amaramaistanna
@amaramaistanna: Kiegészítés,ha nem jönne be ,akkor próbálkozzatok a googl keresőben :Üzenj te is! vagy,facebook Üzenj te is!
aborisz
Szeretek minden jobb és bal oldali embereket .de a vezetőik mondja bagolynak verébnek hogy nagy fejű!!
tűzróka0919
Lalám az órádat fél1kor állítsd meg !!! Mert 1re hülyébb leszel :) . Muszáj az ökröt mindíg rivaldafénybe állítani ?
Törölt felhasználó
@coyote3: ő nem hülye, csak jól kegy neki a patkánykodás. Sosem szerettem, de minden héten újra és újra csalódok benne... Mondjuk biztos megvan az ára a sok debreceni támogatásnak..l
hallgatag
Dugós parasztgyerek, bunkó Lala lentragadt a szintjén,,,,, szegény riporter hogy kimerülhetett, annyit hajolt...Sötétség a köbön...
A Tündik bündije
"Marie Antoinette és Kurt Waldheim elleni hecckampányhoz hasonlítja Kósa Lajos az alaptörvény negyedik módosítását ért nemzetközi és hazai kritikákat."

Na, te sötét, alulképzett parasztgyerek, hogy ezeket a neveket nem magadtól izzadtad ki, hanem leírták neked a beszédíróid, arra mérget vennék.
lajospapa
Ő azt a várost vezeti ahol a Református Kollégiumot alapították. Ahol...?
DR Eric CARTMEN
Kósa Lajos nagy otrombán
Ül a maga szemétdombján.
Vigyázz, Lajos, lyukas a kas,
Nem leszel te soká kakas.
massa
Kósa beteg elme 200 millót vett fel mennyi a tartozása?önk hiány 200 milliárd ? ki ellenőrizte ? ? a barátja majd elsz ne múlass!
Mézike
@A Tündik bündije: @hallgatag: Mért sértegetitek a parasztokat?
hallgatag
@Mézike: Én a modorára értettem, nem a származására !!! Bocsika !!!
Akkor irom, hogy bunkó ...
Mézike
Az eszükbe se jut , hogy a bevádolás indokolt lehet! Ebből arra lehet következtetni , hogy önértékelési zavaraik vannak.
hallgatag
- Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország?
- Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos.
Mézike
@hallgatag: Jó sok rücsökkel a fején... :-)
hallgatag
A birka magyarokat mindig megvágták, amikor nehéz helyzetben voltak,
akkor is fizetniük kellett:
- papi tized,
- földesúri kilenced,
- kormányzati negyed.
hallgatag
- Mi a különbség a demokrácia és a népi demokrácia között?
- Valami olyasmi, mint a b@szás, és a kib@szás között.
hallgatag
Két elitélt beszélget a börtön mélyén.
- Te politikai vagy, vagy köztörvényes?
- Politikai.
- Mit csináltál?
- Járt a szám. Tudod, vízvezeték szerelő vagyok, és behívtak a Fidesz székházba, hogy javítsam meg a csapot. Én alaposan átvizsgáltam mindent, és akkor azt mondtam: az egész rendszert ki kellene cserélni.
hallgatag
Két barát beszélget, azt mondja az egyik:
- Rájöttem, miért nem csökken az infláció.
- Mi heti öt napig keressük a pénzt, a kormány meg hét napon át költi.
hallgatag
Miskolci polgármester meghívja vacsorára a kollégáját. A vendég hüledezve nézi, milyen nagy lábon él a házigazda és megkérdi tőle, hogyan sikerült így meggazdagodnia.
- Látja azt a hidat? - mutat az első polgármester a távoli építményre. - Öt százalékot vágtam zsebre.
A vendég polgármester hazatér, majd hat hónap múlva meghívja új házába a másik polgármestert, aki elképedve kérdi meg barátját, mi a titka a hirtelen meggazdagodásának.
- Látja azt a hidat? - mutat ki az ablakon a második polgármester.
- Miféle hidat? - kérdi a vendég.
- Száz százalék...
hallgatag
- Milyen kasztrendszer van most most Magyarországon?
- Sik-kasztrendszer!
hallgatag
O.V valamikor az 1990-as években:
- Hölgyeim és Uraim !!!
Jövőre jobban fogunk élni, mint most!
Erre egy hang a hallgatóság soraiból:
- Maguk igen, de mi?
hallgatag
- Miért nincs hatalmon 2/3 os többségben a sivatagban a Fidesz ???
- Mert 2 éven belül importálni kellene a homokot.
human
-Hol tart a nyugati kapitalizmus?
-A szakadék szélén tántorog.
-És hol tartunk mi?
-Mindíg egy lépéssel előtte...
kkalman
Lajcsi vagy ennyire hülye, vagy a riportert és az embereket nézi ennyire hülyének, de egy kérdésre sem válaszolt egyenesen. A taplóság fokmérője, ha kérdésre kérdéssel válaszol valaki.
A Lajcsi nagyon tapló.
massa
Beteg vagy nagyfejű unalmas a szövegetek kérj újjat a törpédtől! diktátor zsebkönyve lehet olvasni 347 bekezdés!
nagypapa
Az EU,demokratikus alapelveinek köszönheti politikai gondjainak nagy részét! Kíméletesen bánik egyes kormányok diktatórikus intézkedéseivel,mert "nem akar beavatkozni" az egyes tagállamok belső ügyeibe... Miközben a renitensek nem nemzeti érdekeket védenek,hanem "pávatánccal" alattomosan vagy nyíltan diktatúrát építenek...
Ez egyre súlyosabb jogi gondokat is felvet,mert a rossz példa ragadós,Magyarországon jelentős a birkatömeg,amelynek az elve,hogy "egy akol kell és egy pásztor",még ha pásztor nem is normális és szembemegy mindenkivel,akinek nem tud parancsolni!
lenhardtibolya
Kósa Lajos Debrecen polgármestereként igen népszerű, nagyon szeretik az ottaniak, mert a város szépül, fejlődik. Eddigi megszólalásai is szimpatikusak voltak, szerintem értelmes politikus. Az, hogy az atv-ben igencsak ellenséges kérdésözönnel fogadták már megszokott, ők csak azoknak hízelegnek, akik hozzájuk hasonlóan balliberális elveket vallanak. A többi meghívott vendéget megpróbálják kihozni a sodrából. Sólyom Lászlót azért dicsőítette egyfolytában a riporter, mert tudja, hogy ez az ember amíg köztársasági elnök volt, behúzott nyakkal hallgatott, csak azóta bírál lelkesen, mióta nincs már hatalma, és következménye sincs szavainak, legfeljebb annyi, hogy az atv meglovagolja a "nagy mondásait"...
amaramaistanna
@tűzróka0919: Csak finoman,elegánsan ha szabad tanácsolnom.(A mondandód tartalmi részét nem vitatom.)
coni
A kormány Kósát és Matolcsyt elsősorban arra használja hogy gyengítsék a Forintot.
(és az országot).
tűzróka0919
@lenhardtibolya: Honnan veszed ezt a baromságot, hogy lalámat nagyon szeressük ! Mikor jártál Debrecenben ? Épül, szépül !! Hol ? 30000 éve építik a 2-s villamosvonalat . Mire elkészül el is avul . A lakótelepek , parkok , közterületek állapota siralmas . Nyáron a zöldterületek 80% ki van száradva . Értelmes !! Ha váratlan kérdést kap csak makog . Olyankor agresszíven támad és megpróbálja a riportert megfélemlíteni . Neki olyan tvbe szabad menni ahol alákérdeznek .
tűzróka0919
@amaramaistanna: Még ugyan csak kulturált vagyok :)) lalámhoz képest !
lacika1ö
A Fidesz embertelen tróger csapat, GYILKOSOK !!!
nmaria
@A Tündik bündije: Még az a szerencse, hogy Ön olyan magasan képzett liba:)
karaj
Ki ez a Kósa ? A debreceni éttermi huszár ?
lacika1ö
@karaj: Genetikai hulladék Kosa,,csak a Holdra akarták lőni de onnan is vissza dobták, és sajna Debrecenbe ért földet,,,A mutáns !!!
hallgatag
@lenhardtibolya: Akkor is igy dicséred, amikor a ripotertöl ( himnemü) a vállát fogva megkérdezte, idézem : " DUGUNK ???"
Hát ahogy irtad, nagyon szeretik az " ottaniak"...mármint a másik felén ???
Várom az erkölcsös válaszod...Tudod, az egyik hsz.-odban védted a " családot"
Nincs harag ...
karaj
@Pálinkafőző Rézüst: Kimaradtam vmiből, mert nem tudom miért Mr 25%.
foglaltnick
"Maradnék az előbbi kérdésemnél, hogy Sólyom László, aki alapította az Alkotmánybíróságot…

– Súlyos tévedés, Ön foglya egy rossz gondolkozásnak! Sólyom László lehet, hogy úgy gondolja, hogy ő alapította az Alkotmánybíróságot, de azt az Országgyűlés hozta létre…

Sólyom szerepe kiemelkedő…

– De nem ő alapította az Alkotmánybíróságot, hanem a parlament.

Természetesen ezzel tisztában vagyok, de az ő tevékenysége alapítói jelentőségű, eszmeisége meghatározta az alkotmánybíráskodást."

melyik lámlenge atv-s készítette ezt a riportot, csak nem Olgica, a terminátor?

Hazudik a riporter, hazudik! Oppá, El Kúró nyomán: nem hazudtam, csak nem bontottam ki az igazság minden apró részletét"

Ahogy a többi nyominger, ez sem tud EGYETLEN tényszerű kifogást sem felhozni, csak ajvékol, sír-rí és hazudik.

"De akkor vannak irreális vízárak, vagy nincsenek irreális vízárak?

– Mit jelent a reális?"

A másik terel, mint pulikutya - hát gyönyörű, megérdemlik egymást.
lenhardtibolya
@hallgatag: Néhány éve Debrecenben töltöttem néhány napot, beszélgettem az emberekkel (ezek szerint mind olyanok voltak, akik kedvelték Kósát), és láttam a várost, ami a korábbi, húsz évvel azelőtti külsejéhez képest sokkal szebb lett.

A neveletlenséget természetesen Kósától sem tudom elfogadni, a "dugunk"-féle beszólás úgy hangzott el, hogy Kósa példaként felvetette, hogy milyen volna, ha egy hölgytől ilyet kérdezne - a szokásos udvariassági köröket átugorva - pedig a vége ugyanaz (mondta ő). Szerintem nagyon rossz példa volt és bunkó beszólás, ez tény.
hallgatag
@lenhardtibolya: Az elsö részben nem értek Veled egyet...( lehet hogy a debreceni fidesz székházban beszélgettél emberekkel...)...de ez egy ilyen oldal...

Nemcsak a beszólás bunko, hanem aki mondta ( IS )!!! erröl ennyit, van rajtam kivül 3000 kommentelö, akinek ez a véleménye
Pálinkafőző Rézüst
@karaj: tavaly Mr. 20% volt a beceneve, de idén már felszámol 5% inflációt is.
nmaria
@hallgatag: Nem sok az a háromezer, de azért érdekes, hogy mindig nagy fölénnyel nyer Debrecenben, mégis csak tud valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.