A Központi Nyomozó Főügyészség terrorcselekménnyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást a nyugdíjas rendőr ellen, aki a rendvédelmi szervezetek 2011-es demonstrációi idején megfenyegette Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét és egy másik fideszes képviselőt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Működik a kettős mérce, nem kicsit.
Velejéig romlott, büdös,dölyfös, tahó egy társaság az egész fitymasz csürhe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laszlobihari
Tisztellt Kerék! Ne haragudj, hogy kijavítalak de az öreg szerintem nem Sauerbrunnen veterán hanem Scheissbrunnen veterán mint a feljebbvalói.
nyugi67
A pokoli játszmába pontosan Lázár keverte a gyermekeit az elhíresült mondásával, amit szó szerint nem tudok idézni, de arról szólt, hogy a Lázár gyerekekkel jól jár majd évek múlva valaki, mert a gyerekek pénze külföldi bankszámlán gyűlik, és már most sem kevés...
bakegya
@mariaberta: nekem az a véleményem,a szülők balfaxságait a gyerekeik érzékelik első kézből.Az ő batyujukat terheli meg vele a felelőtlen politikai hangulat ma, de nagyon.
Darthon1
Fideszes köszöntéssel: Savaztok!
Aztán mitől lett ez a verbális fenyegetés ami veszélyes fenyegetés szabálysértése maximum, nagy hirtelen ebben a diktatúrában terror cselekmény?
mariaberta
Igazatok van, de mi azért vagyunk különbek Orbánéknál,hogy nem bántjuk a gyerekeket. Tudom, hogy ez hiú ábránd, de egyszer talán még észhez térnek.
kukac50
2011-ben történt és most jutott az eszükbe?
Vagy a mostani diáktüntetésen az az öreg bunkó juttatta az eszükbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.