A Központi Nyomozó Főügyészség terrorcselekménnyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást a nyugdíjas rendőr ellen, aki a rendvédelmi szervezetek 2011-es demonstrációi idején megfenyegette Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét és egy másik fideszes képviselőt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Működik a kettős mérce, nem kicsit.
Velejéig romlott, büdös,dölyfös, tahó egy társaság az egész fitymasz csürhe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kerék
Savas Bácsival mi van? Gondolom őt már ki is tüntették...
Dr.luigilongo60
Működik a kettős mérce, nem kicsit.
Velejéig romlott, büdös,dölyfös, tahó egy társaság az egész fitymasz csürhe.
A Tündik bündije
@kerék: Terrorcselekménnyel fenyegetés miatt indítottak büntetőeljárást a terhelt ellen. Mert ő ugye lézerdzsonit fenyítette be. A székháznál kolbászoló savas idióta viszont a rendszer jó elvtársa, neki szabad.
hallgatag
@A Tündik bündije: Ez a kettös állásfoglalás a kormányzó pártban ???
Amit szabad a TV kamera elött (!)egyeseknek, a másiknak nem ??? A vén f@sz arra nem gondolt, hogy mutatta a pofáját, és valaki elkiséri haza egy savas üveggel ??? Barom !!!
kerék
@A Tündik bündije: Az új rezsim alatt mindent szabad, ha a jó oldalon állsz. Holnaptól legális az emberölés, az erőszak..de csak annak aki fidesSSes...
amaramaistanna
Ejnye-bejnye ,ez az amit nem hiszek el.Most meg Bástya elvtárs gyermekei vannak veszélyben.Feltételezem,hogy kitaláció az egész.
coyote3
A GYEREK NEM TEHET ARRÓL, HOGY AZ APA EGY TAHÓ...
A Tündik bündije
@hallgatag: @kerék: Hozzáteszem, a savazással fenyegetőző vén idiótát sem lenne nagy kunszt előállítani. Vélelmezhető, hogy a jelenlévők közül sokan ismerik, talán még maga kubatov elvtárs is, de talán fityesz a riadóláncában is ott figyel. De ugyanúgy szabadon garázdálkodhat, mint szöszkeferi.
kerék
@A Tündik bündije: Ha polgári bejelentés érkezne a vén fütyire, akkor kötelességük lenne elkapni és megbüntetni, úgy tudom. Pl. ha egy pesti feljelenti, hogy fél, hogy az idős ember megtámadja.
De lehet elkapnák a feljelentőt, hogy biztos posztkommunista provokátor aki kémkedni akar, és a Békemenetes bácsit ne bántsa mert a Führer egyik legrégebbi "sauerbrunnen Veteran"-ja.
A Tündik bündije
@kerék: Pontosabban szólva a rendőrségnek kötelessége megindítani az eljárást, de ez önmagában még kevés. Ha a gyanú nem megalapozott - és a nyakam rá, hogy kolbászov elvtárs ezt elintézi - akkor semmiből nem lesz semmi.
kerék
@A Tündik bündije: Ez igaz, de ha egy polgár feljelenti, mert félelmet keltően viselkedett az garázdaság. Persze a vén fütyit úgyse büntetik meg, elégbüntetés neki, hogy ilyen hülye.
bretagne
A gyerekeket hagyják ki. A savazást minden formájában elítélem. Vannak más eszközök is a vélemény kimutatására. Azon csodálkozom, hogy a savas bácsi még mindíg szabadlábon van.
jobb és balközép
Hogy szólítja a kis sav az anyukáját

Hogy szólítja a kis sav az anyukáját?
- Savanyú.
lajospapa
@coyote3: A nép sem tehet arról ha vezetői tahók? Csak megszenvedi majd később. Két atombombával, mint Japán, Drezda égésével mint Németország, hogy egy néhányat említsek. Hitlert, Németország "megmentőjét" megválasztották és hatalmas tömegek éltették szinte az utolsó pillanatig. Csak ezeket elfelejti a nép mikor szavaz 2/ 3 -ra.
coyote3
@lajospapa: Tudod papikám, ahogy itt némely ember hozzászólását olvasom, alaposan át lehet mosni némelyek fejét...
Dr plágium
A gyerekeket tényleg nem szabadna belekeverni, főleg fenyegetni.
A rendőrség a savas bácsit is kapja elő, ja hogy azt nem lehet? A Békemenet tüntetői vajon mind ilyen békések? Mitől is békemenet, ha ilyen agresszív, köcsögök vonulnak ott?
Dr plágium
" Az nem derült ki, hogy a megjegyzés B. Zorán korábbi savazós fenyegetése kapcsán merült fel, vagy az idősödő ellentüntető saját kútfőből merítette az ötletet."
Saját kútfő volt ez az akció, ez a bácsika gyűlöl mindenkit aki nem osztja a véleményét, és provokálja az embereket főleg ha belökött néhány felest.
mariaberta
A gyerekeket hagyják ki ebből a pokoli játszmából.
vukkocska
@mariaberta: ebben igazad van. De akkor ki kellett volna hagyni a Gyurcsány gyerekeket is, amikor a csőcselék oda ment a háza elé üvöltözni, és a gyermekeket iskolába kellett vinni. Orbán meg elkeríttette a házát, meg az egész utcát. Most akkor melyiknek van több vér a pucájában?
laszlobihari
Tisztellt Kerék! Ne haragudj, hogy kijavítalak de az öreg szerintem nem Sauerbrunnen veterán hanem Scheissbrunnen veterán mint a feljebbvalói.
nyugi67
A pokoli játszmába pontosan Lázár keverte a gyermekeit az elhíresült mondásával, amit szó szerint nem tudok idézni, de arról szólt, hogy a Lázár gyerekekkel jól jár majd évek múlva valaki, mert a gyerekek pénze külföldi bankszámlán gyűlik, és már most sem kevés...
bakegya
@mariaberta: nekem az a véleményem,a szülők balfaxságait a gyerekeik érzékelik első kézből.Az ő batyujukat terheli meg vele a felelőtlen politikai hangulat ma, de nagyon.
Darthon1
Fideszes köszöntéssel: Savaztok!
Aztán mitől lett ez a verbális fenyegetés ami veszélyes fenyegetés szabálysértése maximum, nagy hirtelen ebben a diktatúrában terror cselekmény?
mariaberta
Igazatok van, de mi azért vagyunk különbek Orbánéknál,hogy nem bántjuk a gyerekeket. Tudom, hogy ez hiú ábránd, de egyszer talán még észhez térnek.
kukac50
2011-ben történt és most jutott az eszükbe?
Vagy a mostani diáktüntetésen az az öreg bunkó juttatta az eszükbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.