Kétszer búcsúztatták el Cipőt, hogy teljesíthessék a legendás énekes végakaratát. Hiába kísérte ugyanis többezres tömeg péntek délután Bódi Lászlót végső nyughelyére a kistarcsai temetőben megindító ceremónia keretében, a Republic frontembere nem így akart búcsúzni. A Blikk megtudta, Cipő pontosan megtervezte a saját temetését, a búcsúztató szervezői azonban nem vették figyelembe, hogyan képzelte el ő. Éppen ezért, miután a gyászoló tömeg szétszéledt, a temető pedig elcsendesült, a családtagjai és legközelebbi barátai visszamentek a sírhoz, és teljesítették az énekes utolsó kívánságát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Tisztelet illeti, mert nem tagadta meg elveit, hovatartozását, és a temetésekor illett volna figyelembe venni végakaratát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sede
Ez a blikk aljább már nehezen lehet.
Ez nem bulvár, ez SZENNY!
szöszmösz
Semmi sértőt nem olvastam a cikkben. Elképzelhetőnek tartom Cipő ilyetén
"filozófiáját" Remélem az ateizmus még nem büntetendő egy elhunyt esetében sem. Nyugodjék békében!
gabrella
Ilyennek kéne lenni egy embernek, mint Cipő volt!
Január
Az utolsó kívánságot illik teljesíteni!
/úgy olvastam valahol, hogy a számokat Ő írta, és a honoráriumot a lemezek után egyenlően osztotta szét a Republic tagjai között, és ezért is tudott ilyen sokáig megmaradni a Republic, Az egyenlőség pedig nem a kapitalizmus sajátja. Ezt a bőrünkön is érzékeljük, ugye?/
mariaberta
Tisztelet illeti, mert nem tagadta meg elveit, hovatartozását, és a temetésekor illett volna figyelembe venni végakaratát.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Nem igazán "foglakoztatott" eddig a halála (bocs) ,de ha ez igaz és miért ne lenne az ,akkor megemelem a kalapom CIPŐ előtt!!!Végre egy ember ,sajnos múlt időben ,aki nem tagadta le a múltját!!!
vukkocska
Most már értem Thürmer Gyula részvételét a temetésen. Azt hittem, iskolatársak, vagy barátok voltak. Örülök, hogy azért teljesítették végakaratát. Kár, hogy nem merték felvállalni a temetés alatt. Biztos, hogy nem széledt volna szét a tömeg. Most már nyugodhatsz békében, Cipő.
painkiller
A kommunisták 102 milliós áldozatának hullájával ékesített, Vörös Csillaga ragyogjon rá, örökre...
gabrella
Ráadásul nem is baloldalinak, hanem kommunistának vallotta magát. Ez nem szélsőséges nézeteket jelentett nála, hanem azt, hogy ha neki vannak javai, akkor másnak is legyenek - mondta el Cipő egyik barátja. @painkiller: Ez nem jellemző rátok, kapitalistákra!
painkiller
A szovjet állampolgárság sajnos egész életre nyomot hagyhatott a lelkében, agymosás formában. Ung megyében született (ami akkor már megszűnt), de hasonló nézeteket a magyarok közt ott nem nagyon találsz. Gondolom már a csonka Anyaországban került Thürmer és Gyurcsány befolyása alá...
gabrella
@painkiller: Tudnál valami rossz gondolatát vagy tettét említeni Cipőnek?
Pálinkafőző Rézüst
@gabrella: hagyd a fenébe, ez is gratzi szökevény.
gabrella
@Pálinkafőző Rézüst: Látod nem tud, csak vagdalózik össze-vissza.
silber13
@painkiller: Lódoktorok kezeltek???:-)))
balintj
A zseniknek általában megvannak a maguk hülyeségei. Ez legyen Cipő legnagyobb bűne. A kommunizmusnak, a szovjet hatalomnak súlyos bűnei voltak. Mivel azonban szűk családi körben játszották le a szovjet himnuszt, így szerintem nem sértették senki érzékenységét. Legyen ez az ő dolguk, nem kéne mindenből hírt csinálni.
dr. prédikátor
@painkiller: Te nagyon szerencsétlen lehetsz!!!Volt neked az istállón kívül gyerekszobád???Azt gondolom hogy a disznók között nőttél fel!!!
Csizmás Kond
Szerintem ez a végakaratos dolog nem stimmel. Ha tényleg ő akarta volna akkor abban nincs semmi, hogy a búcsúztatáson mi hangzik el viszont, hogy így azután rendeztek egy második ceremóniát valahogy meg kellett magyarázni.
bosszants
Orbán szégyene az, hogy ma aki nem fideszes annak titkolnia kell párt hovatartozását!
Ha Cipő felvállalta volna, Orbánék karaktergyilkosságot követtek volna el ellene!
balintj
@bosszants: nem kellet titkolniuk a hovatartozását, mindössze jó döntést hoztak. Sokan kedvelték Cipőt párthovatartozás nélküliek is. Esetleg olyanok is, akiknek a szovjet himnusz mást jelent. A család kúltúráltan oldotta meg ezt a helyzetet.
miazavalami
@bosszants: Azért van egy pár dala amiből következtetni lehet mely pártnak volt a tagja.
Ha akarta volna akkor tömegeket vihetett volna magával...
Dr.luigilongo60
@painkiller: Ismételten tanúbizonyságot tettél mérhetetlen tahó, buta mivoltodról.
vukkocska
@painkiller: annyit azért illene tudni, hogy Gyurcsány és Thürmer soha nem gondolkodtak egyformán. Akkor melyiket választod? :)
bosszants
@painkiller: Igen szegényes lelkivilágod lehet barátocskám!
De tudod, nagyhéten nem átkozódunk, csak sajnálunk.
bosszants
@balintj: 2013. március 26., 16:13
Ezt a hangnemet kikérem magamnak Cipő nevében!
Azért mert te semmit nem tudtál életed során felmutatni, nem kell becsmérelni azt aki az egész országot megörvendeztette.
Tóól mert valakinek más a szemlélete még nyugodtan lehet becsületes ember!
Korodnál fogva valószínűleg nem ismered ezt a kifejezést:
"A tömegek uszályába kerültél!"
bosszants
@miazavalami: 2013. március 26., 20:47
Egy zenész ne politizáljon.
Ő ezt tökéletesen tudta és eszerint élt!
Nem véletlen az, hogy egyes zenészeket megutáltak az emberek.
miazavalami
@bosszants: Pontosan! Ezért írtam azt, ha akarta volna akkor tömegeket vitt volna a pártba!
Nem csak a zenészek ne politizáljanak , hanem minden ismert , elismert művész .
Mert azzal , hogy ők saját okaikból erre vagy arra a pártra szavaznak befolyásolják az embereket, akiknek nem biztos , hogy az a jó ami nekik!
bosszants
@miazavalami: Látom van itt értelmes ember is a sok "nagytudású" mellett!
Kürtművészünknek is van politikai véleménye, de van annyira intelligens, hogy azt sem itt sem a facen nem propagálja! (Atha)
miazavalami
@bosszants: Nicsak ő is zenész? :-) Van ám zongora művészünk is!
nemkati
Cipő halálában ezek szerint a legfontosabb említésre méltó dolog, hogy életében kommunistának tartotta magát?

Nos, kommunistának lenni, kommunista eszméket vallani nem hogy nem egyenlő mások kínzásával, elpusztításával, hanem azt jelenti, hogy a másik embert mindenben egyenlőnek tartja magával, az esélyeket munkához és javakhoz minden egyes embernél egyenlőnek tartja.

Na ez a különbség a kommunista eszme és a szálasista, horthysta, náci stb. ideológiák között. A kommunista ideológiában nincs szó bárki kirekesztéséről. Hogy az egyik vagy másik eszme számos képviselője a múlt században hogyan, miben tért el - avagy tartotta magát - az eredeti nézetekhez: kéretik mindenkinek meg- és átgondolni külön-külön izmusonként. Jó gondolkodást!
zipper
Gerinces gyerek volt Cipő - nem is lett belőle fideszes, tapsolós, nyáladzós, "Széles" tenyerű oligarcha.

Emlékét megőrizzük !
zipper
Ja és a kommunizmus ismert eszméje és törekvése köszönő viszonyban sincs az ismert és tévútra tévedt, személyi kultuszos gyakorlattal és tömeggyilkosságokkal !

csak úgy mondom...hogy alapot adjak egy jó kis nagyszombati komenyistázásra !
nemkati
@zipper: Ezt próbáltam elmondani, hogy vannak jó eszmék, és vannak alávalók. De mindig az ember a vétkes, aki a jót eltorzítja, vagy az alávalót lelkesen kiszolgálja. Cipő jó oldalon állt, és nem hibázott. Őrá jó szívvel emlékezhetünk.
zipper
@nemkati: Így van, ahogy írod, a debil, kurucinfón szocializálódott és Magyar Hírlapot szalvétának használó együgyű úgy kommunistázik, hogy halvány derengése sincs a Kommunista kiáltványról, az eszme valós tartalmáról és lényegéről, miközben a vágómarháját az a vadkapitalizmus emészti fel, amely mellett és érdekében kommunistázik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.