Kétszer búcsúztatták el Cipőt, hogy teljesíthessék a legendás énekes végakaratát. Hiába kísérte ugyanis többezres tömeg péntek délután Bódi Lászlót végső nyughelyére a kistarcsai temetőben megindító ceremónia keretében, a Republic frontembere nem így akart búcsúzni. A Blikk megtudta, Cipő pontosan megtervezte a saját temetését, a búcsúztató szervezői azonban nem vették figyelembe, hogyan képzelte el ő. Éppen ezért, miután a gyászoló tömeg szétszéledt, a temető pedig elcsendesült, a családtagjai és legközelebbi barátai visszamentek a sírhoz, és teljesítették az énekes utolsó kívánságát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Tisztelet illeti, mert nem tagadta meg elveit, hovatartozását, és a temetésekor illett volna figyelembe venni végakaratát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zipper
Gerinces gyerek volt Cipő - nem is lett belőle fideszes, tapsolós, nyáladzós, "Széles" tenyerű oligarcha.

Emlékét megőrizzük !
zipper
Ja és a kommunizmus ismert eszméje és törekvése köszönő viszonyban sincs az ismert és tévútra tévedt, személyi kultuszos gyakorlattal és tömeggyilkosságokkal !

csak úgy mondom...hogy alapot adjak egy jó kis nagyszombati komenyistázásra !
nemkati
@zipper: Ezt próbáltam elmondani, hogy vannak jó eszmék, és vannak alávalók. De mindig az ember a vétkes, aki a jót eltorzítja, vagy az alávalót lelkesen kiszolgálja. Cipő jó oldalon állt, és nem hibázott. Őrá jó szívvel emlékezhetünk.
zipper
@nemkati: Így van, ahogy írod, a debil, kurucinfón szocializálódott és Magyar Hírlapot szalvétának használó együgyű úgy kommunistázik, hogy halvány derengése sincs a Kommunista kiáltványról, az eszme valós tartalmáról és lényegéről, miközben a vágómarháját az a vadkapitalizmus emészti fel, amely mellett és érdekében kommunistázik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.