"Stumpf Istvánt mi jelöltük ugyan, de sosem volt Fidesz-tag" - ezt mondta Kövér László a Heti Válasznak adott interjújában.

"Ki is a demokrata? Én, aki szerint a nép szabad döntésén múlik az ország iránya, aztán négy év múlva lehet korrigálni, vagy az, aki a nép iránti bizalmatlanságában egy szűk grémiumtól várja, hogy a csillagok állásából, belekből és madárcsontokból olvassa ki, hogy alkotmányosságisten mit üzen a földi halandóknak?" - teszi fel a kérdést Kövér László a Heti Válasz csütörtökön megjelenő számának adott interjújában.

A Házelnök szerint "ha valami, akkor az a Stumpf István által megfogalmazott ötlet tényleg az alkotmányos jogállam és a demokrácia halálát jelentené, ha az Alkotmánybíróság megsemmisíthetné az alkotmány rendelkezéseit is". "Egy demokráciában egyetlen alkotmányozó hatalom létezik: a nép, amely a választásokon mandátumot nyert képviselőin keresztül, a rögzített eljárási szabályok alkalmazásával gyakorolja ezt a jogát" - mondta a lapnak Kövér.

Az Országgyűlés elnöke a Fidesz-székház udvarát a minap elfoglaló tüntetők "kommunista vezető szüleiről" szóló kijelentésével kapcsolatban úgy fogalmaz: "igazságtalan és megalapozatlan volt, amit mondtam, hiszen fogalmam sincs, kik a Fidesz-székház udvarát ideiglenesen megszálló tüntetők felmenői". A házelnök szerint mégis óriási a különbség az egykori fideszesek és a mai tüntetők között.
"Akik ma a 'röghöz kötés' ellen tiltakoznak, átgondolni sem képesek, mi ellen menetelnek, nemhogy olyan morális alapról tennék ezt, mint mi annak idején" - tette hozzá.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@szaboria1: nem jött rá! Kénytelen volt ezt mondani, miután felmérték, hogy mekkora kárt okozott ezzel a kijelentésével! A vajda mondá: Lacika, finomítsál, vazze, sok a negatív visszajelzés! És ehhez kellet persze a szülők nyílt levele! Ami furcsamód már nem lelhető fenn a neten...Ha valaki mégis megleli, tegye közkinccsé lécci. Leszedték az elvtársak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Lacika rájött , hogy magukat sározták igazán be.
Pálinkafőző Rézüst
@szaboria1: nem jött rá! Kénytelen volt ezt mondani, miután felmérték, hogy mekkora kárt okozott ezzel a kijelentésével! A vajda mondá: Lacika, finomítsál, vazze, sok a negatív visszajelzés! És ehhez kellet persze a szülők nyílt levele! Ami furcsamód már nem lelhető fenn a neten...Ha valaki mégis megleli, tegye közkinccsé lécci. Leszedték az elvtársak.
szaboria1
@Pálinkafőző Rézüst: Ez is olyan mint amikor Bajnaiék feltették az internetre az átadás átvételt amit 2 nap után már nem lehetett elérni.
Pálinkafőző Rézüst
@szaboria1: igen, pontosan. És elismerték, hogy minden rendben van! Miután eltüntették a láthatóságot, akkor kezdtek patkánykodni! Féreg egy banda ez...:(((
amaramaistanna
Kövér,Kövér! Kilóg a lóláb,de nagyon.Egyben egyet értünk:"Önhatalmú és parttalan jogászkodás"nélkül jól meglennénk.A súlyos probléma az,hogy Kövér és a fideszbagázs követi el mindazt, amivel másokat vádolnak.Ez egy hatalmas bumeráng,amely mint tudjuk visszatér.Az egyik videóüzenetben, egy diáklány az üzente Orbánéknak,hogy nem lehet őt elüzni az országból és már élesíti a kaszát.Itt tartunk ezek miatt a hazug,pszichológiailagPATA bagázstól.Betüremkednek az életünkbe engedély nélkül.Fidesz takarodó,már fellőtték a távozó sapkátokat!
amaramaistanna
@Pálinkafőző Rézüst: Van helyette egy csomó videoüzenet,amelyet Orbán Viktornak küldtek.Kemények,de igazságosak.Érdemes megnézni,meghallgatni!
Pálinkafőző Rézüst
@amaramaistanna: azt hiszem, lassan megint szamizdatot kell terjesztenem, mint 89' előtt...Basszus, hová jutottunk??? Szégyen...
aborisz
No koment!!! Egy kocsmai beszélgetés és politikai beszélgetés nem ugyan az !! De a lényege lehet hogy igaz!!
coyote3
Nem csibém, te egy gerinctelen köpönyegforgató komcsi vagy...
a Pepita
Nem annyira igazságtalan, mint inkább röhejes...A vöröskatona nagypapával meg a Szoc. Hazás apával...Minek következtében a kis Lacika ingyen és felvételi nélkül jutott be az egyetemre...
Pálinkafőző Rézüst
@a Pepita: és az egyetem után is az mszmp-t szolgálta! nem kicsit..!!! Hányadékok ezek a ganajok..
nyanya001
Jól a fejére olvasták az MSzMP -s múltját,
azt hitte, hogy hülyékkel van dolga !
Aztán kiderült, hogy ő az !
Most meg mea culpa mi ?
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: nem, ez nem mea culpa. Ez színjátszás, és leszólt neki a rendező!!
Dr plágium
Tudod köteles lacika, annyira igazságtalan voltál, hogy a ti békamenetetek agresszív sósavas bácsija volt kommunista veletek együtt!
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Még egy két ilyen beszólás, aztán megnézhetik magukat
( remélem !!!) 2014-ben !
Manhattan
Finom megfogalmazása annak, hogy ismét HAZUDOTT!
kukac50
Végre rájött magától,hogy hazudott! Ez már ennél az egy embernél a fejlődés jele.
Nauta
Kövér újabb kapitális hazugsága!: ..."rögzített eljárási szabályok alkalmazása..." Na ja! Naponta változtatott, /akár visszamenőlegesen is/ szabályok,törvények mentén igaz, Kövér úr? Jó lenne egyszer már igazat beszélni nem?De ez sehogyan se akar menni ugye!
Nauta
@szaboria1: Bélsározták alulról.Így pontosabb!
janossyk
És Ő a magyar országyülés elnöke!!
Nauta
@nyanya001: Nem kell ahhoz már "egy-két beszólás",Ha meg sem mukkannak is símán el lesznek kergetve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.