Széles Gábor korábban már írt a Facebookon arról, hogy nem kell sokat várni és a "haza fényre derűl". Na jó, nem pontosan ezt mondta, hanem azt, hogy már csak őszig kell kibírnunk valahogy és akkor valami olyan csodafegyvert mutatnak be, amivel első körben világhatalom lehetünk, aztán pedig a határ a csillagos ég. Most itt a következő menet.

"Mi történt? Kiszált a kalitkából a "madár".Három órán keresztül hibátlanul repült.Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát..." - írta Facebook oldalán Széles Gábor, aki többek között a Magyar Hírlap tulajdonosa.

A kommentelők persze azonnal elkezdték faggatni, aki finoman bár, de azért elcsepegtetett néhány infót a dologgal kapcsolatban. Többek között azt is elárulta, hogy szabadalommal védett, az ártárgyalások megvoltak, az első teszteknek is vége és talán nem is kell őszig várni a csodára.

A Propeller.hu teljes mellszélességgel drukkol azért, hogy sikerüljön nekik, így nekünk is.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
1 forintos Széles Gábor, "meg vette" kapta!!! az Ikarust a Videotont és kirugdalta a munkásokat, le amortizálta az épületeket ez ám az ember. Amit ez véghezvitt 20-30 év járna a falak mögött. Ünnepeljék öt is. 2014 hol van még is jönnek a patkányok, a "koncra". Van még mit el lopni ezek szerint!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tűzróka0919
Már most megöl a kíváncsiság . Mi lesz velem őszig ? Vaj mi lehet a nagy titok !
kamazuka
Az oda nem illő dolgok,másra lesznek jók!
tűzróka0919
@hallgatag: Bocsi ezt elfelejtettem odaírni, 1 az az én :))) Sz. G.
orogordog
1 forintos Széles Gábor, "meg vette" kapta!!! az Ikarust a Videotont és kirugdalta a munkásokat, le amortizálta az épületeket ez ám az ember. Amit ez véghezvitt 20-30 év járna a falak mögött. Ünnepeljék öt is. 2014 hol van még is jönnek a patkányok, a "koncra". Van még mit el lopni ezek szerint!
hallgatag
@tűzróka0919: Na örülök neki !!! Jó helyre megy a pénz !!!
hallgatag
@tűzróka0919: Majd megyek Hozzád " bankolni " ...:)))))))
tűzróka0919
@hallgatag: Oké .) Hozzad a pénzed nyugodtan . Bennem megbízhatsz mint K&H Kulcsárban :))
hallgatag
@tűzróka0919: Igy már nem is annyira kedvelem a " bankodat " ...:)))))))))
manocska1
Jaj már olyan kíváncsi vagyok,csak addig bírjuk ki és aztán lehet hogy itt a jólét???!!!
kerék
Hát ez most vagy egy új repülőgép, ami önellátó, azaz nem kell hozzá kerozin/benzin hanem magának generál energiát, vagy egy szerkezet, amit repülőbe építettek és azzal tesztelik.

Vagy egy UFO, amit találtak és rekonstruáltak... :D
tűzróka0919
@hallgatag: Akkor vigyed@Pálinkafőző Rézüst: bankjába :))) . Hisz látod milyen becsületes . Még az aszfaltot is lehúzza az útról :) vigyáz rá nehogy kátyú legyen benne :D
furfang
Adja az ég, hogy valami tényleg jó legyen végre Magyarországnak!
kamazuka
@furfang: Én tudok ilyet.
Mikor búcsút intek!
Dr. Felipe
Ahogy már az Ikarusz gyárat is megmentette ezért lett földönfutó az összes Ikarusz dolgozó.
aremy
az ikarust is hogy meg mentette az a baj hogy ilyen megmentők tették és teszik tönkre
az országot.
szepwilly
@orogordog: Csak az a kerdes,hogy ki dönti el,hogy kik a többseg,mert ha "ezek" akkor anyi!
orogordog
@szepwilly: Matematika 6 000 vagy 10 000 000. Elehetne őket "tiporni" ha lenne alternatíva.
profon
Lehet ,hogy feltalálták a "kis" rásegítéses örökmozgót ! :)
szepwilly
@orogordog: de oly nehez a fotelbol fel allni!( ez is egy magyar tulajdonsag)!
adsl70
vagy feltalaálta az " Ikarusz Buszt" és a " Videoton " tv-t :O :))
adsl70
Tévedtem :( a sokkolót találta föl! : "Gábor Széles Nincs benne mozgó alkatrész.Pusztán többszáz amper cikkázik bizonyos vezetékeken a berendezésen belül. " forrás--->www.facebook.com/gabor.szeles1/posts/456347117770242
Annyi ilyet lehetett hallanai és mi lett belőle?? semmi és miért, mert valakik megvették és kivitték az országbol. Elektromos autonk is lehetne 2000-től, de németben készül ...
kréta
mint az amerikai nagybácsi...: úgy visz, mint ha hozna :-(
Gyuri Géderről
Már eddig is úgy mentett, Orbánnal együtt, hogy majd bele döglünk.
Azt ajánlom, Mi mentsük meg magunkat!! Jobban járunk.
Az ütődöttek meg várjanak erre a két fazonra.
kkalman
Elmegyek, megmenteni magam, mielőtt ideérnek a megmentőim.
kamazuka
@Gyuri Géderről: Már meg tettem az első lépéseket!
igaz ennek már két éve!
Bórembuk
@orogordog: Aki, amiről nem tud, ne szövegeljen. Nem Széles tette tönkre a VIDEOTON-t és az Ikaruszt. MDF döntés volt a hazai ipar felszámolása. Széles munkát adott a lehetőségekhez képest. Egyébként a Vidiben kezdtem és onnan mentem nyugdíjba 42 évi munka után. Az Ikaruszosokat is jól ismerem. A dolgokat tudni kell szétválasztani és nem egybemosni!
Gyuri Géderről
@kkalman: Én inkább maradok, és megteszek mindent, hogy Ők menjenek. De csak a puszta ... vigyék.
vukkocska
@furfang: jé, eddig nem voltál ilyern pesszimista. Eddig minden jól ment, nem?
az Ikaruszt is felkarolta, nem? :)
szaboria1
@vukkocska: Úgy néz ki kezd rájönni semmi sem úgy van ahogy mondják. Széles meg csak ne találjon ki semmit sem mert már e kurta a Videoton gyárat meg az Ikarust
aremy
@Gyuri Géderről: mi a puszta A seggük?
Gyuri Géderről
@aremy: Igen, de benne egy jó nagy, pejparipa pimpilivel. Ami nekünk szántak.
silber13
Már készítik neki a döblingi egyágyas gumiszobát, és varrják a modern, villámzáras kényszerzubonyt is.
SLAakku
@szaboria1: "Széles a történelmi oligarcha, aki mindig követte a kor divatját. 1983-ban gmk-nak öltözött, 1985-ben kisszövetkezetnek sminkelte magát, 1990-ben részvénytársaságnak fésülte a haját, aztán az elmúlt 20 évben volt ő holding, gyáriparos szövetségi elnök és médiamogul is, sőt az utóbbi időben milliós békemenet is. A lényeg az volt, hogy mindig közel legyen egy állami vezető, és persze az államkassza. Az 1980-as években párt- és állami vezetők nyomában lehetett látni, közben csendesen megcsinálta a korszak „sikersztoriját”, a vállalkozó szocializmus ékkövét, egyben zászlóshajóját, a Műszertechnikát. Schiffer „összekevertem-az-elvtársakat” Andrásnak köszönhetően, a Google találatok ezreit löki ki arról, hogy a ma lelkes antikommunista üzletember egykor Gorbacsov szovjet pártfőtitkárnál bizonyította elkötelezettségét. A valóság ezzel szemben az, hogy “csak” Nyikolaj Rizskov miniszterelnök tette tiszteletét nála 1987-ben a Műszertechnika Kisszövetkezet kőbányai üzemében.

A hagyomány azonban folytatódott, szinte nincs olyan vezető politikus, akinek oldalából ne lógott volna ki Széles Gábor az elmúlt 20-30 évben. 1989-ben jó ütemérzékkel belépett az MDF-be, így közel lehetett Antall József miniszterelnökhöz, amikor 1991-ben privatizálni kellett a Videoton Holdingot. Ebben a pár évben a direkt politizálásba is belevágott: 1990-1993 között az MDF elnökségi tagja, 1990-1992 között a Fővárosi Közgyűlésben politizált. A Horn-kormány idején már az Ikarus elnökeként ácsingózott állami pénzekre a nagy múltú vállalat megmentése érdekében, hogy aztán Orbán Viktor ölelje keblére, aki mellett azóta is kitart tűzön-vízen át. Igaz, amikor pár évig Medgyessy Péternél és Gyurcsány Ferencnél kellett lobbizni a magyar vállalkozások érdekében, akkor félre tudta azért tenni az érzelmeit. A biznisz az biznisz, Széles never sleeps."
kis Oligarchatározó.
orogordog
@Bórembuk: Ha enyire öregvagy, akkor ezek szerint már szemilis is. Ha nem Széles Gábor akkor ki?
adsl70
csodaműves :O na majd kivancsi leszek mit fog alkotni ... ha lenne esze a szenyviz iszapot ami ugye nagy gond és költség az biogáz és a városi és középületek számláinak csökkentése ... a CNG elterjesztése mondjuk tömegközlekedés..
Bórembuk
@orogordog: A mocskolódáshoz, valótlanságok állításához, sértegetéshez értesz, hogy mi történt az elmúlt 23 évben, azt nem érted. Nem védem Szélest, mert nem kell. Én nem a cikkel kapcsolatosan írtam, hanem a a te commentedre, aminek semmi köze a cikkhez.
orogordog
@Bórembuk: Második mondatomra nem válaszoltál. Én itt vagyok a kezdetek óta, Te hogyan kerültél hirtelen ide és mi a valódi oka. Mocskolódás és a köpönyeg forgatás nem az én sportom. Felkészületlenek sem tartom magam. Hátérben sem mertek válaszolni, miért?
orogordog
@Bórembuk: A cikk: Fényezzük Széles Gábort ismét feltalálta a semmit ami a saját zsebét degeszre dagassza, de nekünk és az országnak semmit, hangsúlyozom semmit nem hoz, inkább visz. Olyan semmit mondó az egész, amit valaki feldobott a facebookra. Hozzászólás is válogatott.
orogordog
@Bórembuk: Villamosmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán szerezte, majd a Harvard Egyetem executive management programja keretében folytatta tanulmányait. 1981-ig a Eötvös Loránd Geofizikai Intézet tudományos munkatársaként, majd fejlesztési osztályvezetőjeként dolgozott[1].
Első vállalkozása – az eredetileg geodéziai műszerek összeszerelésére, fejlesztésére alapított Műszertechnika Pjt. – 1981-ben indult Kőszegvári Andrással közösen. Azóta a magánvállalkozók világában dolgozik. 1983-tól vállalkozása gmk-vá, 1985-től kisszövetkezetté, 1990-ben részvénytársasággá alakult át. [2] [3]. A cég mára több cég csoportosulásává vált (ma már a cég tevékenysége főleg az ipari termelésre és pénzügyi szolgáltatásokra terjed ki, de emellett jelentős ingatlanportfolióval rendelkezik). Kezdetben a Műszertechnikának elnöke, majd a cég részvénytársasággá válása után elnök-vezérigazgatója volt.
1991-ben került a Videoton vállalathoz, 1991 óta Lakatos Péterrel és Sinkó Ottóval, a Videoton Holding Rt. alapító tulajdonosával közösen vezetik, birtokolják a céget.[4] 1996 szeptemberétől egyúttal az Ikarus Rt. igazgatótanácsi elnöke is.
Az 1990-ben megalakuló Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének elnöke 1998-ig, 1998-tól a Magyar Munkaadói Szövetség és a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének egyesülésével a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének társelnöke, majd elnöke, 2008-tól tiszteletbeli elnöke lett. 2005-től a Gyáriparosok és Vállalkozók Nemzetközi Kongresszusának alelnöke. 2003-2005 között a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság elnöke, 2004-2006 között a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetségének elnöke.
1992-től az Ipari Centrumok Szövetségének elnöke.[5]
1989-ben belépett az MDF-be, 1990-1993 között az MDF elnökségi tagja, az MDF-vállalkozások felelőse volt.1990-1992 között a Fővárosi Közgyűlés tagja volt.
2005-ben ECHO Hungária néven megalapította az első magyarországi gazdasági televíziós társaságot, amelynek...
Bórembuk
@orogordog: Ha ismernéd e két cég történetét (felkészült levelező társ) akkor ilyet nem kérdeznél. Pl.: Vidi - Kázsmér János (állandóan hezitált, nem tudott, nem mert egy értelmes döntést hozni, Berzéthy Pál bevállalta a VIDEOTON csődöt, Garami László MDF kormánybiztos és az a sok idétlen munkavállaló, aki ezek intézkedéseit szolgai módon végrehajtotta! Ikarusz szrori hasonló.
Egyébként elég régen itt vagyok, csak nem nyílvánítok véleményt minden bugyuta hírre, mint ezen esetben is. Ha vettél volna fáradtságot, megnézhetted volna eddigi hozzászólásaimat. Egyébként nem csípem ezt a buta, lumpenproli hőzöngést (elég sokan vagytok pártoktól függetlenül), mert ez juttatott ide mindnyájunkat.@orogordog: Ha erre gondolsz - index.hu/gazdasag/2013/03/28/szeles/ - olvastam, kár volt.@orogordog: Ezt, ugyi a facebookot és wikit nem ismerőknek tetted fel? Egyébként elég sok téves, szépítő adat van benne, de nem az én dolgom, hogy bárki életrajz irójává válljak.
human
Ha már Széles Gábor, akkor csak UFO-ról lehet szó. A magyar közutakat évek óta azért nem kátyúzzák, mert az új technológia már a küszöbön van, csak a tartós repülést kell tesztelni. A március 14-i beállás direkt volt. Így az emberek elpártolnak a kerekes közlekedéstől és így majd szívesebben vesznek Nyerges-féle repülő csészealjakat.
No, lelepleztem a nagy tervet.
nehogymá
@orogordog: érdekesek az évszámok,ahogy az akkori párt tagság egybe esik bizonyos cégek megszerzésével
Dr.luigilongo60
@Bórembuk: Dolgoztam én is a Videotonban, szerencsére csak pár hónapig.Aki az igazi klasszikus kizsákmányolást akarja megtapasztalni egy régi szoci nagyvállatra hajazó cégnél, annak szívből ajánlom azt az élményt.
3 műszakban 65-70 nettó a betanított munkások bére, persze a hajcsárokat megfizetik rendesen, akiket szakértelem híján a melósok egymást közt csak folyosófelelősnek hívnak.
Nem kell értenie semmihez, csak a dolgozók b@szogatásához, még a pihenőidőt is ledolgoztatják utólag.
orogordog
@Dr.luigilongo60: @Bórembuk sejtése sincs arról amiről azt álltja, hogy tudja.
Bórembuk
@Dr.luigilongo60: Nem dolgoztál te ott, csak a napot loptad. Egyébként, meg neszólj bele abba, amihez semmi közöd.
Bórembuk
@orogordog: Szerencse, hogy nektek meg van. Mi is lenne velünk nélkületek.
Dr.luigilongo60
@Bórembuk: Hú de okosnak képzeli magát itt valaki, te aztán tudod a tutit mi?

Te is ilyen "jólképzett" hajcsár voltál ott, perzse azoknak biztos tetszett az ottani meló, főleg a nulla empátiával rendelkezőknek.

Közöm a témához pontosan annyi van mint, neked, aki meg 42 évet lehúz egy helyen, annak vagy a szakértelmével, vagy a a szorgalmával vannak nagy gondok.
Az ilyenekre mondta anno Navracsicska, hogy az öreg barnaköpenyes begyöpösödött szakik, akik képtelenek a váltásra.
Bórembuk
Tudom. Több szakmám, diplomám is van (nem mondva csinált, mint néked) melyet a VIDI-ben jól lehetett hasznosítani, de lehettem volna portás is. A 42 évvel kapcsolatos véleményed (aki meg 42 évet lehúz egy helyen, annak vagy a szakértelmével, vagy a a szorgalmával vannak nagy gondok) mond egy szinésznek, pedagógusnak, orvosnak és még sorolhatnám, de ilyen sőtét alakoknak, mint te és társaid, teljesen mindegy!
orogordog
@Bórembuk: Mutatkozz már be nekem a hátérbe, valahogy úgy érzem valami nem stimmel.
A Tündik bündije
"Őszig kell kibírnunk valahogy és akkor valami olyan csodafegyvert mutatnak be, amivel első körben világhatalom lehetünk"

Már előre félek mi lesz az... netán egy harmadik generációs selmeci-beszéd generátor, ami értelmet ad az eddigi értelmetlen halandzsáinak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.