“Sipos F. Tamással most az összecsiszolódási időszak van. Ez nem jelenti azt, hogy új énekest szeretnénk Cipő helyére. Egyelőre keressük azt az embert, akivel megvan az összhang a próbákon és egy esetleges koncerten egyaránt, Tomi pedig nagyon megfelelőnek bizonyul, de meghallgatunk másokat is. Azt is elárulom, a választásunkban nemcsak a szakmai szempontok dominálnak, hanem az érzelmiek is. Mindenképpen szeretnénk jelezni, hogy a jövőben a Republic, mint olyan, már nem létezik. Új korszak kezdődik a zenekar életében. Az is eldőlt, hogy Republic 67 néven folytatjuk tovább. Arról viszont nem döntöttünk még, hogy megőrizzük-e a republicos tradíciókat, vagyis hogy a cirkuszi felvonulás vagy a szokásos koncertindító Illés-dal megmarad-e a fellépéseken. Nem tudom, illik-e megőrizni…” – mondta a basszusgitáros, a Blikknek.

Forrás: vicces.org
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Nem is tudom...elég fura felfogás.
A Republik lehet Bódyi találmánya de nem ő az egyedüli megvalósítója. Az együttes nem azért együttes mert egy taghoz kapcsolható a léte, hanem azért mert többen egyesültek a létrehozásáért, ezért a továbbvivés sem egyetlen tag léte vagy nem léte miatt függ.
Sok, ennél nagyobb műszaki vagy kulturális egyesület intézmény megmaradt a régi nevén, holott minden alapító tagja halott.
Kellemes Húsvétot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.