... De az autó motorháztetője annyira túl van világítva, és a letartóztatotthoz közeli csillanás, illetve az első kerék árnyéka mégis olyan, mintha ezeket a részeket talán egy másik irányból érné a fény. Ám biztos, hogy van ezekre a kérdésekre valós, és minden kétséget eloszlató magyarázat. Egy fényképésztől, fotórestaurátortól talán. De leginkább az eredeti szerzőtől. A kép ugyanis tényleg nagyon régóta kering az interneten, és igazán kár lenne, ha a jelenlegi miniszterelnök múltjában bármi kétséges pont maradna. Már csak a házelnök által is oly magasra értékelt morál okán sem.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Ha kiderülne, hogy ez a kép is csak egy a mesterséges Orbán-mitoszok közül, az elég kínos lenne :-)
bundi
@GeoCravker: itt is megvan ez a kép, csak kissé másképp:
beszelo.c3.hu/cikkek/nyilatkozat-2
de van itt olvasnivaló bőven:
5mp.eu/web.php?a=aristotle&o=Zklf6SNpIF
GeoCravker
@bundi: Érdekes. Különösen, hogy az első két kép között a tányérsapkások átalakultak barett-sapkásokká :-)
nemkati
@bundi: Az a szép ebben a nyilatkozatban, hogy olyanok írták alá, akik akkor együtt ugyanazt akarták, ma meg élesen szemben állnak egymással. Sajnos, akik közülük a 180 fokos fordulatot tették, azok ma teljhatalmat élveznek. Ezt viszont a nagy többség már egyáltalán nem élvezi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.