Megvannak a feltételek a szakszerű védekezéshez - mondta a magyarországi ár-és belvízhelyzettel kapcsolatban Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium közigazgatási helyettes államtitkára. Tájékoztatása szerint jelenleg az országban a belvízzel elöntött terület nagysága 145 ezer hektárt tesz ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Hoffmann Imre...meg Hoffmann Rózsa ...milyen nagyokat tudnak mondani !!!
Megnyugtató politikusok a katasztrófa idején...:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Arról nem beszél senki, hogy ezeknek az embereknek van-e biztosításuk? Évek óta probléma, hogy éppen azoknak nincs, akik bajban vannak. Már régen bevállalják a biztosítók az árvízi károkat.
fefe0741
@Mobil123: te hiányoltad az sms-t,vagy én nem értem a cikket?
Mobil123
@fefe0741: Az sms-t "poénból" írtam, de egyébként mindegy hogy sms, vagy egy öltönyös f@szkalap áll ki és ontja a süket dumát . Egyiktől sem lesz jobb azoknak akiknek vizben áll a házuk, vagyonkájuk.
vukkocska
"Megvannak a feltételek a védekezéshez." És a 145 ezer hektáron akiket a belvíz mégis érint ? Most akkor mi van rendben?
Dr.luigilongo60
Akkor ideje a csónakokat elővenni az érintetteknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.