Meg fogok élni egy hónapig 47 ezer forintból. Megvan a brit Zsiga Marcell!!! Mikor Hunvald Gyurival ártatlanul börtönbe kerültünk a Kajmán-szigeteken bálnavadászatért, rengeteg időm volt átgondolni az életem. Arra jutottam, hogy majdnem mindent jól csináltam, ha újrakezdeném, akkor is így élnék. Ekkor írtam meg első két könyvem, amik már kaphatók a könyvesboltokban és a nagyobb Fidesz irodákban, és mint értelmiségi körökben azt rebesgetik, a karácsonyi könyvvásár igazi csemegéi lesznek majd.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Alapvetően békés, megértő és türelmes madár vagyok, de azt a Zsiga-gyereket nagyon szájba tudnám rúgni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
P-Márta
@SLAakku: Ez az összeg Zsiga Marcell húszonéves fiatalember 1 napi bére ! + a költségelszámolásai mérhetetlen mennyiségben. Hiszen minél messzebb laknak Bp-.től, annál többet számolhatnak el, okot pedig találnak a felutazásra bőven.
Kizsigerelik az itthoni magyar népet minden mennyiségben és még csak nem jönnek zavarba, pofátlanság a csúcson, amit csinálnak.
SLAakku
"Ismét változott a CBA Andrássy Gyula Országmentő Óvadékcsökkentő Free Zsiga Marcell Szimpátia-menet tervezett útvonala. Az immáron több tízezer fősre duzzadt tömeg közfelkiáltásra úgy döntött, hogy a történelemhez hű időrendben haladnak, és először inkább a magyarok sumér őshazáját foglalják el, és csak azután Erdélyt. Erdélyből visszatérnek Budapestre, ahol ünnepélyesen ledöntik Károlyi szobrát, és innen jönnek majd értem a Kajmán-Szigetekre. Gyalog."

Zsiga Marcell
SLAakku
"Régen szégyellték az öregasszonyok a hentesnél, hogy csirkefejet vettek a macskának, ma a fartő levesnek lesz, a kutya majd a leszopogatott csontot kapja. Igaz, a nyugdíjak viszont felértékelődtek, sokan abból segítik a gyerekeiket, akiknek egyáltalán nincs munkája. És elolvassuk a hírekben, hogy Hörcsik, Pálffy és más képviselők 25 milliókat kaptak költségtérítésre, Zsiga képviselő egy év alatt összespórolt egy házra valót és ő mondta azt is, hogy havi 47 ezerből meg lehet élni. Ő csak tudja.Ha eladná a licenszet, lenne rá igény." (Dalia László)
SLAakku
Nyomorországnak van 14 milliárdja, hogy átepitse a Kossuth teret. De minek vagy kinek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.