Kivették az utcai szolgálatból azt a rendőrt, aki egy befolyásos kaposvári önkormányzati képviselő ellen intézkedett. A ma már külföldön dolgozó rendőr és járőrtársa hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett, az ügyészség haramdszorra fut neki az ügynek - írja a Nol.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha mezei állampolgár lenne, már elvették volna a jogosítványát
és fizetne vagy 300 ezret !

2012. februárban ittas vezetésen érték Kovács Józsefet, aki a Népszabadság szerint igen befolyásos képviselő volt (jelenleg az önkormányzat egyik szakbizottságának külsős szuakértője) Kaposváron. Egy hónappal később - mondt Gálosi Sándor, az érintett rendőr - engedély nélkül vezetett Kovács. A második esetnél több száz méteren át üldözték autóját a rendőrök, egészen a háza garázsáig. Az esetről készült egy videófelvétel, amelyen az látható, hogy a politikus nem száll ki a kocsiból, hanem az autóval nekitolja a garázsajtónak az ellene intézkedő rendőrt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@nyanya001: Így megy ez a fideSS ben, olyan habonyosan oldanak meg mindent.
szaboria1
Ki az a Kovács József aki így akar vissza élni fideszes mivoltával?
coyote3
Ugye ez most valami rosszindulatú pletyka?
a Pepita
Simán fejbe lőhette volna a megtámadott rendőr ezt a fideszes patkányt...Még a magyar törvények szerint is...
tűzróka0919
Videó felvétel is bizonyítja a menekülő patkány üldözését . Mégsem áll meg a vád a kaposvári ügyészségen . Az akkori főrendőr ma már töketlen tekes . Mi ez ha nem hatalommal való visszaélés ez a "fontos"... részéről ! Az embert direkt nem írtam . Mert ez a jelző nem illeti meg !
zipper
A volt rendőr helyében kikérném másolatban az összes iratot, majd külön striguláznám,hogy hol bűnpártoló a felettesem és hol lapít a nyomozó ügyészség. Majd mindezt ügyvéddel összepofozni és az összes hazai fórumot végigjárni, ha eredménytelen, akkor Strasburg.

Aztán vakarózhat Polt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.