Meg fogok élni egy hónapig 47 ezer forintból. Megvan a brit Zsiga Marcell!!! Mikor Hunvald Gyurival ártatlanul börtönbe kerültünk a Kajmán-szigeteken bálnavadászatért, rengeteg időm volt átgondolni az életem. Arra jutottam, hogy majdnem mindent jól csináltam, ha újrakezdeném, akkor is így élnék. Ekkor írtam meg első két könyvem, amik már kaphatók a könyvesboltokban és a nagyobb Fidesz irodákban, és mint értelmiségi körökben azt rebesgetik, a karácsonyi könyvvásár igazi csemegéi lesznek majd.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Alapvetően békés, megértő és türelmes madár vagyok, de azt a Zsiga-gyereket nagyon szájba tudnám rúgni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SLAakku
Megvan Zsiga Marcell brit kollégája: Iain Duncan Smith, a munka- és nyugdíjügyekért felelős brit miniszter élő adásban közölte: heti 53 fontból – ez aktuális árfolyamon mintegy 19,500 forint – meg tudna élni. Most azt kérik: bizonyítsa is be.

Az interjút követően azonnal megjelent egy internetes petíció, melyet az első napon 25 ezren írtak alá. Azt követelik benne, hogy a miniszter legyen szíves és bizonyítsa be, valóban meg tudna-e élni ekkora összegből.

Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő még 2012 elején adott igazat Matolcsy György volt nemzetgazdasági miniszternek, és kétszer is elmondta, hogy meg lehet élni 47 ezer forintból – ami akkor egy közmunkás havi juttatása volt.
A Tündik bündije
Csak az a gond, hogy heti 53 font még mindig havonta kábé 77 ezer forint, azaz kicsit több, mint a minimálbér... úgyhogy ez egy újabb nyakas a kúrmánynak, hiszen Nagy-Britanniában azt akarják bebizonyítani, hogy meg lehet-e élni annyiból, ami nálunk rengeteg ember havi bére. És még hol van ehhez a nyálasképű zsiga 47 ezre?
SLAakku
...egy internetes petíció kell Zsiga Marcellnak meg Eltolcsynak hogy legyenek szívesek és bizonyítsák be, valóban meg tudnak-e élni ekkora összegből.
kiskutyauto
Zsiga Marcell képviselőtársat ne bántsa senki! Zsiga Marcell képviselőtárs illetve Zsiga Marcell polgármester helyettes nagyon jó. Csodálatos hogy van. Zsiga Marcell polgármester-helyettes-képviselőtársnak nagyon-nagyon örülhetünk, hiszen Zsiga Marcell képviselőtárs TÖKÉLETESEN ÉS SZEMLÉLETESEN REPREZENTÁLJA AZ ORBÁNI ÖRÜLET HŰ KATONÁJÁT, tehát agyhalott, ostoba, talpnyaló, dilettáns bólogató birka.. Zsiga Marcell képviselőtárs szerint 47 ezerből meg lehet élni miközben ő milliókat keres természetesen rendben van hiszen vezére főnöke parancsnoka jobb keze mondta ezt.. a fekete is fehér, a nappal éjszaka, a halott is élő, ha SZENT VEZETŐNK MONDJA, pontosan tudjuk ezt Hitler és Sztálin ill Cézár és Napóleon, Mao és Polpot ésatöbbi óta... Zsiga Marcell jó képviselőtárs polgármester helyettes TEHÁT JÓ, ő nagyon jó, nagyon jól csinálja, nagyon helyesen, nagyon jól teszi azt hogy kenyéradó gazdáját kritika nélkül megismétli elfogadja és a bólogató birkakórusból nem lóg ki hanem szorgosan és gondolkodás nélkül bólogat... de hát valójában Zsiga Marcell képviselőtársnak ez nem is túl nehéz hiszen a gondolkodás nem az erőssége... hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán!!
zipper
Alapvetően békés, megértő és türelmes madár vagyok, de azt a Zsiga-gyereket nagyon szájba tudnám rúgni !
SLAakku
@zipper: ...biztosan nem vagy egyedül.
X-ray
@zipper: Hát, nem egy Brad Pitt fizimiskával áldotta meg a teremtő...
zipper
@X-ray: Nem, a fizimiskájával van g9ond, hanem azzal a primitív, ostoba ápolatlan szájával..
SLAakku
Kedves ostoba magyar honfitársaim! Higgyétek el, hogy a tökéletes reménytelenségbe döntött országban, emelkedik a zsigamarcelek népszerűsége. Már a közvélemény kutatók szerint, akik persze nem a pénzből élnek... Aztán menjetek és szavazzatok megint Orbán Viktorra utána már csak két dolgotok marad. próbáljatok ne éhen dögleni és ne megfagyni ha eljön a következő tél.

-menyhért-
P-Márta
@SLAakku: Ez az összeg Zsiga Marcell húszonéves fiatalember 1 napi bére ! + a költségelszámolásai mérhetetlen mennyiségben. Hiszen minél messzebb laknak Bp-.től, annál többet számolhatnak el, okot pedig találnak a felutazásra bőven.
Kizsigerelik az itthoni magyar népet minden mennyiségben és még csak nem jönnek zavarba, pofátlanság a csúcson, amit csinálnak.
SLAakku
"Ismét változott a CBA Andrássy Gyula Országmentő Óvadékcsökkentő Free Zsiga Marcell Szimpátia-menet tervezett útvonala. Az immáron több tízezer fősre duzzadt tömeg közfelkiáltásra úgy döntött, hogy a történelemhez hű időrendben haladnak, és először inkább a magyarok sumér őshazáját foglalják el, és csak azután Erdélyt. Erdélyből visszatérnek Budapestre, ahol ünnepélyesen ledöntik Károlyi szobrát, és innen jönnek majd értem a Kajmán-Szigetekre. Gyalog."

Zsiga Marcell
SLAakku
"Régen szégyellték az öregasszonyok a hentesnél, hogy csirkefejet vettek a macskának, ma a fartő levesnek lesz, a kutya majd a leszopogatott csontot kapja. Igaz, a nyugdíjak viszont felértékelődtek, sokan abból segítik a gyerekeiket, akiknek egyáltalán nincs munkája. És elolvassuk a hírekben, hogy Hörcsik, Pálffy és más képviselők 25 milliókat kaptak költségtérítésre, Zsiga képviselő egy év alatt összespórolt egy házra valót és ő mondta azt is, hogy havi 47 ezerből meg lehet élni. Ő csak tudja.Ha eladná a licenszet, lenne rá igény." (Dalia László)
SLAakku
Nyomorországnak van 14 milliárdja, hogy átepitse a Kossuth teret. De minek vagy kinek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.