Hűtlen kezelés és tartozás fedezetének elvonása miatt indított eljárást a Központi Nyomozó Főügyészég a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik korábbi hitelkihelyezése miatt - tájékoztatta Fazekas...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@szaboria1: ...s akkor most ennek örvendeni kell ...?
dr. prédikátor
Kurvára érdekes! a fütyesz bagázsnak a választások előtt egy évvel jutott eszébe hogy vizsgálódni kellene!Miért vártak eddig???De ez is csak egy fitymaszos szarság. !!!
szaboria1
@Csizmás Kond: Nem, hanem csak azt látni nem szakképzett emberek vannak az kinevezett intézményeknél.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...a bírák megvállogatása előtt hány korrupciós ügy lett tisztázva ?
szaboria1
@Csizmás Kond: Mikor veszed észre mostan történnek olyan események amit már a Handó által kiválasztott bírók semmisítenek megalapozatlan vádakra hivatkozva.Az én időmben ha munka helyett változtattam az volt az első, hogy átnéztem a rám bízott munkával kapcsolatos dolgokat. Ne mond már, hogy 3 év múlva kell rájönni, hogy valami nem jól van. Az első, hogy a szerződéseket meg kellett volna vizsgálniuk az átvételt követően. Meg kell figyelni már a Brit tulajdonú cégek is offshore cégek lesznek a mostani kormány szerint. Amíg EU tagok vagyon és EU ország cégeivel kötnek szerződést az nem lehet offshore cégnek nevezni.
Csizmás Kond
@szaboria1: A te idődben...a mai mostani időben meg csak és szigorúan csak azt szabad csinálnod amire alkalmaztak...nem is adnak a kezedbe mást.
Az offshore meg nem a szerződést kötő álcacég hanem a háttér ahol eltűnik a pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.