Ma dél körül rohamtempóban elkezdték körbekordonozni a Parlament épületét. Nem tudjuk, hogy a térfelújítási munkák miatt teszik-e mindezt, vagy egyéb okokból kifolyólag. A kordon elhelyezkedése és kinézete kiköpött mása a Gyurcsány-kormány által használtnak, melyet a fidesz-frakció lebontott anno.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

131 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
" Ne féljetek élni,
Hogy legyen mit mesélni,
Kordonok mögött
A legjobb kefélni..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zipper
@Tootsy: "Szumátra, Jáva, Celebesz magyar volt - és magyar lesz !"
SLAakku
@Tootsy: Szia, Kedves Tootsy, Nekem tetszik -többek között- az is nálatok, hogy az élelmiszer áruházban a termékeket a szavatosság lejárta előtt nagy kedvezménnyel lehet megvásárolni. Nálunk ujracimkézik és teljes áron adják el még romlottan is. Lehet, hogy a banános példámmal még fel is turbozzák. Persze butaság hasonlitani a világ egyik legjobban teljesitő gazdaságát a miénkkel.
Tootsy
@zipper: Ja, most dolgozunk rajta erosen, hihi...:o))
Tootsy
@SLAakku: Szia, Kedves SLAakku, nagyon jok az ertesuleseid, de nem csak ez mukodik nalunk a vevok erdekeben, hanem ha pl. lehet 5 fele nagyon draga kavet kapni, amellett meg kaphato minimum 2 fajta olcsobb, es 1 fajta budget (ez a legolcsobb), de mindegyik jo szavatossagu, es jo minosegu, meg a budget is, csak annak a csomagolasa nagyon egyszeru. Minden heten valamelyik kave ezek kozul le van 10-15-20 %-kal arazva, igy a kedvencedbol olcsobban be tudsz spajzolni a kovetkezo learazasig. Nalunk nagyon ritkan jon ki az itteni ANTSZ, mert ugyis mindenki mindent tisztan tart. Es egyaltalan nem butasag osszehasonlitani ezt a ket gazdasagot, mert peldaul itt nagyon sok problema eleve nincs is. (Hatarsertes, vagy autolopasok, egy ora mulva mar az auto tul van az orosz hataron, peldaul, meg egy sor mas dologgal sem. Egyebkent nagyon jol latod a dolgokat, A magyaroknak mindenhol a vilagban nagyon jo hiruk van, bennunket is nagyon szeretnek itt, igaz, melozunk is annyit, mint allat. De igy van ez rendjen, ha valahol egzisztenciat kell felepitened a nullarol. ,...:o))
SLAakku
@Tootsy: Ami nagyon tetszett ott -tobbek kozott-a nyilvanos illemhelyek az egesz orszagban tisztak es ingyenesek. Az utak menten azt az egy ket szemetet talan naponta is osszeszedi egy ember. A jatszotereket eszkozoket rendszeresen karbantartjak. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja, meg a sarga husu kiwi. (A maorik nem szeretnek nagyon dolgozni ugy lattam es egyre tobb a kinai is)
Tootsy
@SLAakku: Szivesen irok meg, ha erdekel barmi is a temaval kapcsolatban, hatha otthon is lehetne hasznositani? En rengeteg ilyet talaltam. A maorik valoban nem szeretnek dolgozni, ha viszont dolgoznak, akkor inkabb a birkanyirasban es gyapjuosztalyozasban jeleskednek, de a fiatalok (es kozepkoruak) kozott is oriasi a drogosok szama. Sajnos, a bortonok 80 %-eban maorik ulnek, nem is akarmilyen buncselekmenyek elkovetese miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.