A vezető nyugat-európai benchmarkok emelkedéssel kezdték a mai kereskedést, a periféria országok börzéi is jól teljesítenek. A magyar tőzsdén is emelkedés kezdődött azt követően, hogy Matolcsy György...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyuri Géderről
Egyértelmű a szárnyalás. Az OTP a fidesz bankja. Ha valaki egy kicsit konyít a pénzügyletekhez, az OTP az egyik legnagyobb deviza hitelező. Tehát, ki fogja lenyalni a legnagyobb hasznot az állami támogatásból?
Ezt már akkor kitalálták, amikor eltervezték, hogy Matolcsyt beültetik az MNB - be a többi fideszes mellé.
leszúrt rittberger
@Gyuri Géderről: Egyértelmű ja, hetek óta esett az OTP, több mint 15%-ot, de ne zavarjon, csak böfögjed a hülyeségeidet a partvonalról...
Gyuri Géderről
Amit írtam, azt azoknak az EMBEREK - nek szántam, akik értenek valamelyest a pénzvilág összefüggéseihez.
Tisztelt @leszúrt rittberger, sajnálom, hogy az én hibámból nem értetted meg amit írtam, ennek az oka az lehet, nem beszélem a böfög nyelvet, amit csak a hozzád hasonlóak értenek.
Sajnálattal közlöm, hogy a partvonal ezen oldalán, még tolmácsot sem találtam.
Javaslok, pénzügyi tanfolyamot az ismereteid bővítésére, de ahhoz meg kell tanulni másik nyelvet, mert böfögül nem tartanak előadást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.