"Minket, az Európai Bizottság tagjait, mint az uniós szerződések független őreit, egyetlen tagállami miniszter indokolatlan támadása sem akadályozhat meg abban, hogy a munkánkat végezzük" - egyebek mellett erről is beszél Viviane Reding a Népszavának adott exkluzív interjúban.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Az alkotmány azért van, hogy jogbiztonságot és stabilitást nyújtson egy állam minden polgára számára. Alapvető szabály, ezért, nem lehet megváltoztatni azt néhány havonta. Ez különösen igaz, ha az igazságszolgáltatás függetlensége forog kockán. Nagyon remélem, hogy a magyar kormány képes lesz meggyőzően reagálni az aggodalmainkra, nem csak sajtónyilatkozatokkal és támadásokkal".

Ajjaj, hát hol éltek ti? A csüngőhasú főatamán majd megmagyarázza, hogy neki ne pofázzanak csak úgy ide a Hét Földcsakra és a Második Messiás földjére arról a neve nincs kis brüsszeli szemétdombocskáról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.