Az Európai Bizottság és az Európai Parlament valószínűleg a jövő héten fejezi be annak vizsgálatát, hogy Magyarországon miként hajtották végre az Európai Bíróság ítéletét, amely a magyar bírók hivatalukba történő visszahelyezésére vonatkozik - jelentette ki pénteken Washingtonban Viviane Reding, a bizottság igazságügyi kérdésekben illetékes alelnöke.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Ez a nőszemély bizonyára nem ismeri Magyarországot, de mégis megmondaná a tutit... Rosszindulatú boszorkány, akinek a véleménye nem igazán érdekel, de arra mégiscsak kíváncsi vagyok, kik azok a Magyarországon élő idegenszívűek, akik felhomályosítják a külföldi cimborákat, és hazánk rossz hírét keltik. Gátlástalanságuk elhomályosítja valóságlátásukat is. Bizonyára ilyen álmagyarok infoi alapján acsarkodik Viviane Reding is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.