A hazai egyetemisták több zsírt, konyhasót és kevesebb rostot fogyasztanak, illetve rendszertelenül esznek - közölte a Semmelweis Egyetem Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszéke, ahol egyetemistákat kérdeztek meg az étkezési szokásaikról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Ezért:

"INDEX:
Itt a fizetős felsőoktatás

2012. december 5., szerda 00:17 [aznap frissítve]

A kormány nyilvánosságra került keretszámjavaslata szerint a 2013-ban egyetemre kerülő diákok túlnyomó többségének tanulmányait már csak részben finanszírozza az állam. A jövőre egyetemre felvett diákok több mint 80 százaléka így részben vagy egészen maga lesz kénytelen megfizetni tanulása költségeit. A havi költség még a részösztöndíjasoknál is magasabb lehet Bokros Lajos egykori tandíjánál."
bagira
Tanulsz, vagy eszel? Manapság nagyon kevesen táplálkoznak az országban egészségesen - nem csak az egyetemisták - , mindenki azt eszi, amit képes megfizetni. Lépten-nyomon tolják az egészséges táplálkozás fontosságát, miközben már az egészségtelen étel is alig megfizethető. Majdnem elnevettem magam kínomban, mikor az üzemorvos előadta, hogy mit kéne ennem-innom tökéletes egészségem érdekében. Bio gyümölcs és zöldség lé (több száz forint pár deci), különféle egyéb bio ételek. Ha így tennék kevés lenne a teljes fizetésem, csak hogy enni tudjak (egészségesen). Még ő volt meglepődve, mikor megkérdeztem anyagilag támogatna e?
Zsoel
Jé, az egyetemisták esznek is? Szerintem csak isznak: sört.
kukac50
Azt esznek amire telik Nekik! A kormány tagjait vizsgálják Ők mit mennyit és mennyi pénzből esznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.