Több, főleg nagyvárosi általános iskolában is gondot okoz, hogy szeptembertől sokkal több elsős kezd iskolába járni, mint a korábbi években, mert a kormány megváltoztatta a beiskolázás szabályait. Van olyan igazgató, aki a gondnoki lakás átalakításával új tantermet alakít ki, máshol sorsolnak, hogy ki iratkozhat be. Növekedhet az elsőosztályok létszáma is, amit ugyan eddig próbált elkerülni a kormány, de most úgy látja, hogy "a valóság felülírása nem lehetséges".

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Akkor most kevés gyerek van vagy sok???
silber13
Az nem OK, mert Rózsika, ha nincs az iskolában tornaterem, ippeg a folyosón akar testneveltetni. Hát persze futás közben is lehet szorzótáblát oktató és Rózsika nénit éltető dalocskákat énekelni.
gabrella
De miért nem lehet egy évvel később elsős a gyerek ha még éretlen, vagy pld. az én gyerekem súlyos beteg volt és halasztottunk egy évet.
Még ekkora baromságot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.