...kétségtelenül egyszerűbb nagy ötletekkel beleszólni az állampolgárok magánéletébe, mint előre tervezett politikai döntéseket hozni. Ez utóbbi kormányzati hatékonyságát jól bemutatta a mostani elsősök helyzete. Jócskán beletépve az oktatáspolitika amúgy is megtépázott tekintélyébe. Amennyiben hasonló hatékonysággal fogják segíteni a párválasztást, akkor gyermektelen szinglik országává válunk. Már csak ezért sem kellene beleszólnia a kormányzat egyik tagjának se másba, mint a saját pár-, vagy pártválasztásába.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@kukac50: Egyre inkább úgy tűnik, hogy már a másével is szeretnék :-)
GeoCravker
@lemma: A szocreál táncházmozgalomra inkább hasonlít. Bár azok sem voltak alanyi jogon rosszak. Azért nem szeretném, ha egy államtitkár döntené el...
Azt sem, ha kizavarnának egy bu,liból, mert már nem vagyok egyetemista.
lemma
@GeoCravker: :DD te mit értesz családalapítás alatt ... szerintem az állami szerv az állami köteléket ... te meg ... ;)))
GeoCravker
@lemma: A család nem attól lesz az, amit Rétvári annak hisz. Az állami köteléknek ahhoz semmi köze,. Az egy jogi aktus. A család valójában pedig egy másik aktustól füg... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.