A médiaalkotmány gyűlöletkeltés és kirekesztés tilalmára vonatkozó paragrafusának vélhető megsértése miatt indított vizsgálatot Bayer Zsoltnak a Magyar Hírlapban, Ki ne legyen? címmel megjelent írásával kapcsolatban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság M

Forrás: paravanportal.eu
Feltöltő: Paraván Portál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"A médiaalkotmány kimondja: a médiatartalom nem lehet alkalmas valamely nemzet, közösség, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbség vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyűlölet keltésére vagy kirekesztésére."
...Akkor a tiltsák le a Jobbikot, meg hasonló szófosások ugye nem tartoznak ebbe a kategóriába ?...mert nem kirekeszteni akarják csupán megsemmisíteni.
jotta
Az a kérdés, a cikkben leírtak megfelelnek-e a valóságnak, a cikkben szubjektív vélemény szerepelt, így csak azt lehet kideríteni, valóban aggódik-e a szerző bizonyos kisebbségek társadalomellenes viselkedésétől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.