Az erőszak tilos, a jó rendőr nem is él vele, de ha a gyanúsított arcoskodik, akkor kap egyet. Az elmúlt években kevesebb ügyben ítéltek el rendőröket bántalmazás vagy kényszervallatás miatt, mint korábban, akit viszont mégis megvernek, nem sokat tehet ellene. A rendőrök és a gyanúsítottak egymást jelentgetik fel, sokszor minden alap nélkül, direkt szívatásból, eddig azonban túlnyomórészt a rendőrök jöttek ki győztesen a dologból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@csa-csa: Simogatni csak a baltás gyilkosokat szabad...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@QQCSI: Szerintem meg lehet benne némi igazság. Vannak akik veszett kutyaként viselkednek, mit lehet tenni, ha másként nem értenek a szép szóból?
tivoli
@sasi1115: Erről van szó. Erőszakot csak erőszak ellenében.
Bírói végzés kell ahhoz, hogy ki bűnös, ki nem.
tivoli
@mariaberta: szerintem embere és rendőre válogatja, Erősen függő lehet a fizikai erőviszonyok tekintetében.
Halszem
@tivoli: Hmmm...

Megbilincselt embert halálra, arcát pépesre verni? Számodra ez a "szép szó"?
tivoli
@Halszem: Ó, hát ordítani meg rugdosni, lökdösődni azért tudhat. Most nem azt mondom, hogy verjék agyon, de gondolj bele: Nem egyformán türelmesek az emberek, sem az egyik, sem a másik oldalon. Egyszerűbb lenne ilyen esetekben lefújni valamivel. Attól elhallgat és még csontja se törik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.