Akkor kerülnek nyugvópontra az alkotmány legutóbbi, negyedik módosítása kapcsán felmerülő kételyek és problémák az Európai Unión belül, ha a módosításból fakadó alacsonyabb szintű jogszabályokat a parlament elfogadja – mondta a MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Giró-Szász András kormányszóvivő azzal kapcsolatban, hogy a múlt pénteken levelet váltott José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke és Orbán Viktor miniszterelnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Eddig nem sok uniós országnál merült fel, hogy elveszik a szavazati jogát, mint nekünk.

A cikk olyan mintha Giro legalább is egy számunkra ismeretlen 3. országról beszélne, mert pl. a bírák nyugdíjazása ügyében még az elmarasztaló ítélet után sem helyezték vissza őket az eredeti pozíciójukba, ezért most már folyamatos eljárás van az ügyünkben.

Azt meg még egyik ország kormányfőjének sem mondták, hogy kettős beszédet folytat, teljesen mást mond itthon, mint amit az Unióban, vagy éppen az IMF-nek. Sőt! IMF, EU ellenes kormánykampányt folytat. Aminek következtében a Századvég szerint már többen vannak az Unió ellen, mint mellett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.