Bajnai Gordon minden, a Hajdú-Bét-es rágalommal kapcsolatban indított pert megnyert, és minden újabb hazugságért jogi úton vesz elégtételt - reagált a Haza és Haladás Egyesület sajtóosztálya a Fidesz szóvivőjének keddi sajtótájékoztatójára . Hoppál Péter a Fidesz nevében arra várt választ Bajnai Gordontól, hogy a mögötte álló Haza és Haladás alapítvány valóban a Hajdú-Bét Rt. egykori elnökének tulajdonában álló irodát bérli-e Óbudán. A szóvivő ismert ténynek nevezte, hogy a Hajdú-Bét pénze eltűnt, és felidézte azt is, hogy ebben az időszakban számos öngyilkosság is bekövetkezett. Az egyesület közleményében leszögezi: az igazság az, hogy Bajnai Gordon a Wallis vezetőjeként közvetlenül nem vett részt a Hajdú-Bét irányításában, üzletpolitikájának alakításában, soha nem volt a Hajdú-Bét vezetője vagy igazgatósági tagja, így sem közvetve, sem közvetlenül nem felelős emberek haláláért. Mint írják, a Hajdú-Bét csődje annak idején valóban okozott emberi, családi válságot, de ezt válságot a...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
@1951: Egyszer ingyen segítséget kérhetsz telefonön:

1 lépés: - bekapcsolod a pc-det.
2 lépés: -megvárod, míg az összes ikon megjelenik a monitoron.
3. lépés - ha Fájerfoxod van, akkor rákattintasz az ikonjára
4. lépés - megvárod míg bejön - sokaknál - a stratlap.hu,vagy amire állítva van a masinád
5. lépés- a felső segélytől lefelé, azzal párhuzamosan találsz egy olyan üres mezőt, amelynek a bal szélén azt olvasod, hogy "keresés"
6 lépés - ebbe a mezőbe beírod hogyaszongya "Bajnai Gordon" - gével, mint a gardántengely' és Enter.
7 lépés - legnagyobb ámulatodra azzal kezdődik a felsorolás, hogy "Bajnai Gordon Wikipédia"
8 lépés - katt és feltárul mind az, amit eddig nem tudtál, de bőszen és ostobácskán csak libáztál.
9 lépés - örülsz, hogy megtaláltad, amit kerestél
10 lépés - el is olvasod és ha megy, akkor meg is érted...

Oxi ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@human: talán a tanítónéni végzett rossz munkát, amikor ilyen helyesírással felsőbb osztályba engedte.
SLAakku
Amikor tehát a Hajdú-Bét Rt. „károsultjainak” szavazataiért kifizetnek mintegy ötöd-milliárd forintot, akkor a Fidesz szóvivője felé két triviális kérdés irányítható: Miért? Miből?

A „miértre” persze egyszerű a válasz. A szavazatokért, a populista népszerűségért. Természetesen tudom, hogy a hivatalos indoklás a mély emberi együttérzésről szól, de ez aligha hihető.

Az eltelt idő alatt ugyanis számos alkalom lehetett volna arra, hogy segítsenek a bajba jutottakon. Már akkor, ha a segíteni akarás spontán és őszinte.

Kaptak-e tájékoztatást a libások annak idején, hogy a mezőgazdaság egy fokozottan kitett ágazat, és csak ennek megfelelő tőketartalékkal érdemes belevágni?

Fűződött-e Bajnai Gordonnak közvetlen felelőssége a Hajdú-Bét Rt. –vel bedőltek kárához?

Az előző kapcsán tud-e a Fidesz szóvivője az előző miniszterelnököt elmarasztaló ítéletről?

Véletlen-e a Hajdú-Bét Rt. libáinak leporolása pont akkor, amikor a Fidesz egy egyre jobban dagadó botrány főszereplője?

...nem hordóról szórt fillérekkel, hanem a jogorvoslat eszközeivel illik egy jogállamban elintézni. Bírósági döntéssel odaítélt kártérítések keretében, és nem kegyúri keggyel enyhítve a károkat.

De úgy tűnik a Fidesz nem igazán tudja, akarja, vagy meri bíróságra vinni a libák ügyét.

endresy.blogspot.com/search/label/Fidesz
nyanya001
Az értelmesebbek mindent leírtak előttem !
Hajrá Bajnai ! :)
SLAakku
Amikor tehát a Hajdú-Bét Rt. „károsultjainak” szavazataiért kifizetnek mintegy ötöd-milliárd forintot, akkor a Fidesz szóvivője felé két triviális kérdés irányítható: Miért? Miből?
vukkocska
@SLAakku: miből, miből? Hát a tartalékból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.