Ki hibázott? Minden azon múlhat, jelzett-e a védőnő a gyermekjóléti szolgálatnak. A szülők és a nagyszülők csak a gyerektől vonták meg az ételt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
@hallgatag: Én bemutatnám rajtuk, hogyan működik a fényevés! Kikötni őket a napra, amíg jól nem laknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
Néhány éve akadtak már fényevők,ott egy terhes nő halt meg.A néhány éves gyereket megmentették.A vétkes hímnemű ,mert nem írhatom,hogy apuka ,azt hiszem nem kapott semmit,mert beteg /az agya /.
JAJMÁR
Csak nehogy kitalálják, hogy nem beszámíthatók. A büntetésnél. Mert persze, hogy nem normálisak, mert normális ember ilyet nem tesz, felfoghatatlan!
Csizmás Kond
@hallgatag: Ez nem hiba volt, hanem bűntett...lehet épelméjűség hiányában de akkor is bűntett. A törvény pedig ott hibázott, hogy a védőnő és az orvos kötelező ellenőrzését nem teszi kötelezővé és le lehet rázni hazugsággal.. Ha a helyi védőnő aláírásos papírt kérhetett volna, hogy máshoz járnak akkor lehet nem történik ilyen.
mariaberta
Ezt a férfit és nőt, akit még véletlenül sem neveznék szülőknek , ugyan olyan fénykajára fognék, mint amivel azt a szegény kis gyermeket etették, tudják meg, milyen klasszul jól lehet lakni a "fénnyel".
Hát azt hiszem, itt dupla elmebaj esete forog fenn, és csak ismételni tudom magam, nagy hibának tartom -és javasolnám- a Lipót mezei műintézet sürgős megnyitását. Egyáltalán nagy marhaság volt bezárni, már lehetne néhány új lakója.
pbalage
én is demokrata vagyok, seggbe is rúgtam a macskámat, mert az udvar közepére ellett és otthagyta a kölyköt. A rohadt szemét macska.
pbalage
na jó, persze nem rúgtam seggbe, csak egy tükröt tartottam magunk elé. Aki érti érti, aki nem, nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.