Seres Mária 4 gyermekes családanya és építészmérnök magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be ezzel a kérdéssel: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
charlie
rendezzünk gyűjtést szegény politikusainknak, hogy megmeneküljenek az éhhaláltól!
kir
A gyűjtést nap mint nap rendezik ők saját maguknak.
Strumbock2
Akinél a kasza, az kaszál amennyit tud. És ha kell védi a kaszálnivalóját. A pofátlanság az egészben, hogy le kéne mondaniuk a ktsg térítésről, ha embreket rúgdosnak ki, hitelkamatokat emelnek és úgy nemigazánjóamivan. Ők nem teljesítenek. Nem jár prémium. Kaphatnak térítést, ha minden csilivili és működik. Audival se járjanak, nem az ő pénzükből van.
Zwei
igazad van Strumbock2! ... járjanak
Zwei
... a mi autónkkal, a suzukival ... nem mintha azt is megérdemelnék!:-( ... a "munkájuk" alapján legfeljebb rollert kaphatnának!:-)
Strumbock2
Meg hát ne felejtsük el, hogy rendesen ki vannak bélelve. Persze "törvényesen" szerzett a vagyon, bár nekem is lett vona fülesem, hogy megvegyek egy balatoni ex-üdülő hédert, persze nullaszázalékos, beugró nélküli, százötven év lejáratú VIP hitelre. Telik kocsira ha már, nem hiszem, hogy lenne olyan akinek nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.