Kétezerrel nő a bölcsődei helyek száma 2013 végéig, ez azt jelenti, hogy az elmúlt két évben kialakított férőhelyeket is beleszámítva 3500-zal több bölcsődés kaphat helyet ezekben az intézményekben - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken a bölcsődék napja alkalmából tartott budapesti rendezvényen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nem hiszem el, hogy ennel a palinal "otthon vannak" ott font... Most olvasom a cikket a "voros jelzesrol" a nepesseg csokkeneserol, a masik hirben viszont lelkesen olvashatom, hogy 2000 ovodai hely letesul az ev vegeig,... DE KINEK??? Ja, persze, azoknak a szuloknek a gyerekei szamara, akik majd az uj focistadionokban fognak a lelaton uldogelni...Ennyire vak nem lehet valaki,...!!!
Tootsy
Bocs, " 2000 bolcsodei ferohely",... Hiaba, errefele mar elmult ejfel,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.