Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki budapesti sajtótájékoztatóján így kommentálta, hogy Mesterházy Attila MSZP-elnök bejelentette: tárgyalásra hívja jövő hétfő délelőttre az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség és a Demokratikus Koalíció képviselőit, hogy kezdjék meg az egyeztetést a kormányváltáshoz szükséges összefogásról. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc „borzasztóan hamar egymásra talál, ha az emberek megszorításáról van szó”. Köztudott, hogy Gyurcsányék az eleje óta ellenzik a rezsicsökkentést, Mesterházy Attila egyszer ezt, egyszer azt mondta róla, Bajnai Gordon pedig éppen a héten ismerte be, hogy ő sem támogatja – fejtette ki.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Ez tényleg már agybaj, ilyet kitalálni. Ki az aki a saját zsebe ellensége? Amúgy pedig ez a rezsicsökkentés egy álságos dolog, aminek mindenképpen a fogyasztó fogja meginni a levét, csak idő kérdése.

Inkább egy ÁFA csökkentési aláírás gyűjtést szerveztek volna. Az igazi megtakarítást jelentett volna az embereknek. Igaz, akkor miből is lenne pénze a kormánynak ilyen "megvédjük a rezsicsökkentést" akciókat szervezni?
Dr. Felipe
Hát fosik is a fideSS rendesen mert tart attól hogy végre összeáll a baloldal és ha összeáll akkor maccsuk sem lesz a félázsiai rohadékoknak. Futhatnak a székelyekhez szavazatokért de az sem lesz elég a rohadékoknak.
Nauta
Mi van fijjúg!Szar van a palacsintában? Tegnap hallottam a lakhelyemen,hogy valaki elhajtotta a fidesses "aláírásgyűjtőket" a k.annyukba. Állítólag azok zsarolóan,fenyegetően és pimaszul akarták rávenni az illetőt az aláírásra.Na annak se kellett több!!
Nauta
@Dr. Felipe: Ne feledd! A székelyek nem hűjjék! Szarnak a csúti szélhámosra és tolvaj bandájára, mert nagyon jól tudják,hogy CSAK a szavazatuk kell a tetű fidessnek!
űrbán
Rezsibaromság ... aham. A nagy nemzeti cébéában a kedvenc halkonzervem ára, januárban 209 forint volt, ma 299 ...cébéá csilis bab konzerv, januárban 129 ma 219.
De sokáig tudnám sorolni, átlagban 15% drágábbak az élelmiszerek.
Szóval nagy lófasz ez a rezsibaromság.
marlin
Sok marha!!
Senki nem akar "rezsicsökkentés-ellenes koalíciót!!
Ez az opció normális emberekben fel sem merül, csak az agymosottakban!!
A rezsicsökkentés" című "rezsihumbuggal" a Fidesz el szeretné terelni a figyelmet a sokadik Orbán csomag megszorító intézkedéseiről!! És még ma is láttam olyan szerencsétlen idiótát, aki aláírta a "mit is"??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.