Továbbra sem áll le a kormány a rezsicsökkentéssel, pedig a vízdíjak csökkentésével sokkal nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint azt gondolta. A Fidesznek újabb ötletei is vannak arra, hogyan kedvezzen a szavazóknak, de a bonyodalmak miatt a fűtési költségekkel és a villanyárakkal őszig nem foglalkoznak komolyan.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
@furfang: Gondold végig,hogy mi történt.Orbánék megalkották az egykulcsos adót, bevezették a baleseti,a tranzakciós,a sárgacsekk,a telefon,az sms adót.Felemelték az áfát.Elvontak 3000 Mrd Ft nyugdíjmegtakarítás.A FT napról napra kevesebbet ér,hogy csak néhány dolgot említsek...etc... Visszatérnék két tételre,az egykulcsos adóra és a rezsicsökkentésre.Mindkettő azoknak kedvez,akik nagy házban,lakásban laknak,akik fizetése olyan,mint mondjuk a parlamenti 2/3-é.Én szívesen visszafizetem azokat a csekély forintokat amit a rezsicsökkentéses színjáték hoz,de elvárom a fentebb felsoroltak visszarendezését is.Egyszerűen kihasználják az emberek nehéz helyzetét.Felelőtlenül visszaélnek azzal,hogy akinek sok gondja ,baja van,az nem képes nap,mint nap tájékozódni.Gondolkodj el ezen,s ne dőlj be a kormány választási propagandájának.

Ui: Külön említem meg,hogy a "multik"összeomlása nagyon nem lenne jó.Nőne a munkanélküliség.Orbánék elvonása miatt veszélybe kerül a szolgáltatás biztonsága.A rezsi-megtakarítást áthárítják részben a szolgáltatókra,részben a vállalkozókra.Minden drágább lesz,vállalkozások mennek tönkre ,de néhány ember boldog,mert rezsicsökkentés van.Tudod mi van,egy jó nagy átverés lilaködbe csomagolva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@lenhardtibolya: Hozzátéve:a megnyílvánulása. Így talán pontosabb.
Patrióta1
@lenhardtibolya: Egy kormostól sokat ne várj! Inkább kérdezd meg tőle, hogy mennyi a vasnak kilója. Azt biztos tudni fogja :))
Nauta
@lenhardtibolya: Szálasi náci volt!Nem kellene mártírt csinálni belőle. Amit tett attól tényleg meg kellett volna Istennek óvnia Magyarországot!Ne érts félre, ez a jancsik68-nak szólt!De valóban gyatra az íráskultúrája ami bizonyos következtetéseket enged levonni az intelligencia, vagy még inkább a mentális állapotáról.
jancsik68
@lenhardtibolya: Madarat tolláról,Vonát barátjáról!!
lenhardtibolya
@jancsik68: Köszönöm, ezt bóknak veszem, mert bár ismerem és tisztelem Vonát, de barátok nem vagyunk.
jancsik68
@lenhardtibolya:Nem a magyarok legjavát küldeném vissza az Etelközbe,hanem a leg hülyébbjét.A legjavának egy részét sajnos elküldték a haláltáborokba,a másik része meg ponbtosan most hagyja el az országot.,hála a maguk fajtájának!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.